پاسخگویی رئیس دانشگاه علوم پزشکی از طریق سامانه سامد به شهروندان
دکتر غلامعلی جاودان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان صبح امروز دوشنبه ۲۴ مهرماه با حضور در سامانه سامد به سوالات شهروندان هرمزگانی پاسخ داد.
با هماهنگی و برنامه ریزی دفتر بازرسی استانداری هرمزگان و در راستای اجرای نظام نامه مدیریت ارتباطات مردمی در بستر سامد و به منظور تعامل بیشتر با مردم و پاسخگویی به درخواست ها و مشکلات آنان، دکتر غلامعلی جاودان رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با همراهی مدیر کل امور بازرسی استانداری هرمزگان حجت الاسلام و المسلمین اعتمادی فر، مسئول و کارشناسان سامانه سامد و مدیر روابط عمومی دانشگاه با حضور در سامانه الکترونیکی مردم و دولت (سامد) واقع در واحد مدیریت عملکرد، بازرسی و امور حقوقی استانداری هرمزگان از ساعت ۱۰ الی ۱۱ صبح روز دوشنبه بیست و چهارم مهر ماه ۱۴۰۲ از طریق تلفن 111 به مشکلات و سوالات مردمی به صورت مستقیم پاسخ داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی، عمده سوالات مطرح شده در حوزه نیاز به خانه بهداشت، کمبود پزشک و دارو، استخدام بود که ریاست دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان ضمن پاسخگویی به شهروندان، قول مساعدت در زمینهی پیگیری مسائل مطرح شده داد.
لازم به ذکر است این سامانه در راستای تسهیل ارتباط مستقیم بین مردم و دولت طراحی شده و هر هفته یکی از مدیران دستگاه های دولتی در این سامانه به منظور پاسخگویی به مشکلات مردمی حضور خواهد یافت.
نظر دهید