صفحه اصلی > اخبار معاونت ها > معاونت آموزشی

کسب رتبه دوم نخستین گروه دانشجویان دانشکده داروسازی بندرعباس در آزمون جامع داروسازی کشور

رئیس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: نخستین گروه دانشجویان دانشکده داروسازی بندرعباس در ارزشیابی کشوری موفق به کسب رتبه دوم با امتیاز 95 ممیز 83 درصد از لحاظ میزان قبولی دانشجو در بین 25 دانشکده مطرح کشور شد.

دکتر صفا عنوان کرد: داروسازی از رشته های پرطرفدار کنکور تجربی به شمار می رود که هر ساله داوطلبان زیادی به هدف قبولی در این رشته در کنکور سراسری شرکت می کنند.

وی ابراز کرد: آزمون ۱۸۰ واحدی مهمترین آزمون سراسری برای دانشجویان داروسازی و ارزیابی دانشکده میباشد. تمامی علاقمندان به رشته داروسازی می دانند با سنگین شدن رقابت در این رشته، برای رسیدن به هدفشان مسیر پرپیچ و خم و سنگینی را پیش رو دارند که نیازمند عزمی راسخ و داشتن اطلاعات جامع و دقیقی در خصوص رتبه و درصدهای قبولی رشته داروسازی است.

دکتر صفا عنوان کرد: این موفقیت حاصل زحمات و حمایت‌های ارزنده روسا و معاونین دانشگاه به ویژه معاونین آموزشی از بدو تاسیس دانشکده تا کنون، اعضای هیات علمی، کارکنان زحمتکش دانشکده و حوزه معاونت آموزشی و بخصوص دانشجویان پر تلاش و فعال ورودی ۹۴ که همه این افراد نقش موثر و بسزایی در کسب این جایگاه داشته اند؛ می باشد.

شایان ذکر است خانم فاطمه خواجویی دانشجوی ورودی ۹۴ این دانشکده با کسب نمره ۱۶۷ در کشور رتبه چهارم شدند.

دکتر امید صفا

تاریخ درج خبر : يکشنبه ١٢ ارديبهشت ١٤٠٠  |  کد خبر : ٢٢٤٩٢ | تعداد نمایش خبر : 174