صفحه اصلی > اخبار معاونت ها > معاونت آموزشی

دبیر شورای آموزشی دندانپزشکی و تخصصی وزارت بهداشت:
دانشکده دندانپزشکی بندرعباس باید پاسخگوی نیازهای آموزشی و درمانی چند سال آینده باشد

دبیر شورای آموزشی دندانپزشکی و تخصصی وزارت بهداشت در نشست مشترک با رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه گفت: طراحی نقشه ساخت دانشکده دندانپزشکی بندرعباس باید بر اساس استانداردهای دانشگاههای تیپ یک باشد.

دکتر بهزاد هوشمند با اشاره پتانسیل بالای دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان و توسعه سریع و رو به رشد هرمزگان  افزود: ساخت دانشکده دندانپزشکی بندرعباس باید پاسخگوی نیازهای آموزشی و درمانی چند سال آینده منطقه  باشد. و ضمن اینکه باید بر پایه تخصص حرکت کند؛ به دانشکده تیپ یک ارتقاء پیدا کند.

وی یکی از مهمترین برنامه های توسعه ای در دانشکده را جذب هیئت علمی پایدار عنوان کرد و گفت: اعضای هیئت علمی دانشکده باید بعنوان نیروهای استخدامی پیمانی یا رسمی و ماندگار مشغول به خدمت باشند. لذا برنامه های توسعه ای دانشکده بر اساس جذب هیئت علمی پایدار شکل می گیرد.

هوشمند اظهار کرد: استان هرمزگان و دانشگاه علوم پزشکی باید بعنوان استان مشوق و دوستدار سلامت عمومی و ارتقاء دهنده سلامت باشد. هرمزگان می تواند بعنوان پایلوت کشور هم بر روی آموزش کار کند و هم مردم نیز از خدمات تخصصی این حوزه بهره ببرند.

دبیر شورای آموزشی دندانپزشکی و تخصصی وزارت بهداشت با اشاره به موضوع آینده پژوهی تصریح کرد: آموزش پاسخگو مهمترین رکن بر اساس سیمای سلامت منطقه و آینده پژوهی است.

دکتر هوشمند دیجیتالی شدن کوریکولوم آموزشی با همکاری دانشگاه مجازی را از اقدامات مهم و اثر گذار وزارت بهداشت دانست و گفت: لازم است در این زمینه ارتباطات را تقویت کنید.

وی تصریح کرد: نقش آفرینی دانشکده دندانپزشکی بندرعباس می تواند بسیار حائز اهمیت باشد. با توجه به توسعه منطقه و آینده نگری، زیرساخت ها، امکانات و منابع انسانی متخصص دانشکده جدید باید جوابگوی نیاز جمعیت و توسعه این استان باشد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در این نشست آخرین گزارش و اقدامات صورت گرفته در خصوص راه اندازی دانشکده دندانپزشکی و فارغ التحصیلان این رشته، همچنین ارائه خدمات دندانپزشکی در سطح شهر و روستا و مشکلات و کمبود های این حوزه را در حضور دکتر هوشمند دبیر شورای آموزشی دندانپزشکی و تخصصی و دکتر حیدری نماینده معاون آموزشی وزارت بهداشت بیان کرد.

دکتر حسین فرشیدی افزود: با حضور دکتر نمکی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی عملیات اجرایی ساخت دانشکده دندانپزشکی در محل پردیس دانشگاه آغاز شد و قرار است در کمترین زمان ممکن این پروژه تکمیل و به بهره برداری برسد.

دکتر فرشیدی بازنگری نقشه های دانشکده دندانپزشکی و اختصاص فضاهای جدید با توجه به آینده نگری بر اساس توسعه استان و مشاوره از اساتید اهل فن از جمله دکتر هوشمند را مهم و ارزشمند دانست و گفت: پس از اصلاح نقشه ها بزودی انتخاب پیمانکار از طریق مناقصه صورت می گیرد.

دکتر غلامرضا حیدری نماینده ویژه معاون آموزشی وزارت بهداشت، اعضای هیئت رئیسه دانشگاه در این نشست تخصصی حضور داشتند و هر کدام به نوبه خود مباحث خود را مطرح کردند.

دکتر بهزاد هوشمند دبیر شورای آموزشی دندانپزشکی و تخصصی و دکتر غلامرضا حیدری نماینده ويژه معاون آموزشی وزارت بهداشت به همراه دکتر عراقی زاده رئیس دانشکده دندانپزشکی و دکتر حسنی آزاد  معاون آموزشی دانشگاه ضمن بازدید از بخش های مختلف دانشکده دندانپزشکی بندرعباس، با اعضای هیئت علمی این دانشکده دیدار و گفتگو کردند.

دانشکده دندانپزشکی

تاریخ درج خبر : پنج شنبه ١٦ بهمن ١٣٩٩  |  کد خبر : ٢١٣٧٠ | تعداد نمایش خبر : 134