صفحه اصلی > اخبار معاونت ها > معاونت آموزشی

اولین دانشجوی دوره دکتری تخصصی (PhD) از دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان فارغ التحصیل شد

دکتر  عبدالحسین مدنی، رئیس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: سکینه  دادی پور، اولین دانشجوی دوره PhD آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت می باشد که از این دانشکده فارغ التحصیل می شود.

دکتر مدنی افزود: دادی پور از پایان نامه خود تحت عنوان "طراحی، اجرا، ارزشیابی برنامه ترک قلیان در زنان شهر بندر عباس مبتنی بر رویکرد نقشه نگاری  مداخله"، با موفقیت دفاع نمود.

رئیس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان ابراز کرد: استاد راهنمای این پایان نامه، دکتر تیمور آقا ملایی و اساتید مشاور آن نیز پروفسور Gerjo kok، دکتر علی حیرانی، دکتر محتشم غفاری و دکتر امین قنبرنژاد بودند.

وی افزود: از نتایج این پایان نامه تا کنون 7 مقاله در مجلات معتبر دنیاISI  به چاپ رسیده و 3 مقاله دیگر نیز تحت  بررسی  است.

دکتر مدنی

تاریخ درج خبر : جمعه ٣ بهمن ١٣٩٩  |  کد خبر : ٢١٠٩٧ | تعداد نمایش خبر : 331