صفحه اصلی > اخبار معاونت ها > معاونت غذا و دارو 


اجرای طرح تشدید نظارت بر کارخانجات و کارگاههای تولیدی و ورود کالاهای سلامت محور خارجی به استان

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو گفت: نظارت و بازرسی از کارخانجات و کارگاههای تولیدی و بسته بندی مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی استان به منظور ارتقاء کیفیت محصولات تولیدی و همچنین تاکید بر رعایت الزامات پیشگیری از شیوع بیماری کرونا در طرح تشدید نظارت نوروزی صورت گرفت.

معصومه ناهیدی افزود: در این بازدید ها ضمن نظارت بر مراحل تولید و انبار در خصوص رعایت نکات بهداشتی در تامین مواد اولیه، حمل و نقل و توزیع، رعایت نکات بهداشت عمومی و فردی در محل تولید و بسته بندی همچنین رعایت نکات عمومی مطابق با دستورالعمل های سازمان غذا و دارو در زمینه بیماری کرونا ویروس به مسئول فنی و متصدیان واحد تولیدی توضیحاتی ارائه شد.

ناهیدی بیان کرد: بازرسی مستمر و نمونه برداری در گمرکات استان به منظور کنترل کیفیت و تضمین سلامت و ایمنی و کنترل و نظارت بر واردات محموله‌های خوراکی، آشامیدنی آرایشی و بهداشتی و شرکتهای وارد کننده در گمرکات استان از دیگر اقدامات این مدیریت در این طرح بود.

وی ابراز کرد: کارشناسان اداره نظارت بر فرآورده‌های خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو ضمن بازدید از مراکز عرضه محصولات خوراکی و آشامیدنی در سطح عرضه، مشخصات محصولات غیرمنطبق را به صورت آنلاین در سامانه ارزیابی نظارت و بازرسی سازمان غذا و دارو ثبت و در صورت در صورت مشاهده عدم انطباق، اقدامات قانونی را انجام می دهند.

وی با اشاره به تشدید نظارت و بازرسی ها در سطح عرضه در زمینه پیشگیری و مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور آرایشی و بهداشتی عنوان کرد: بازرسان معاونت غذا و دارو در طرح تشدید نظارت ضمن ارائه آموزش های لازم به عرضه کنندگان و خریداران در جهت نحوه شناسایی اقلام مجاز، غیرمجاز و قاچاق و با هشدارهای لازم در خصوص عوارض ناشی از مصرف فرآورده های آرایشی و بهداشتی غیرمجاز و همچنین رعایت دستورالعمل های سازمان غذا و دارو در زمینه بیماری کرونا ویروس نسبت به توقیف و جمع آوری اقلام غیر مجاز و قاچاق اقدام کردند.

 

معاونت غذا و دارو

 

تاریخ درج خبر : چهارشنبه ١٨ فروردين ١٤٠٠  |  کد خبر : ٢٢١٩٢ | تعداد نمایش خبر : 182
 

خروج