صفحه اصلی > اخبار معاونت ها > معاونت بهداشتی 


توسط بهداشت محیط و حرفه ای هرمزگان انجام شد؛
9 هزار و 554 بازدید از مراکز عرضه مواد غذایی، اماکن عمومی و صنایع هرمزگان طی یک هفته

 

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اعلام گزارش عملکرد هفتگی تیم های نظارتی بهداشت محیط و حرفه ای استان در راستای پیشگیری و کنترل بیماری کووید ۱۹ گفت: طی یک هفته 9 هزار و 554 بازدید از مراکز عرضه مواد غذایی، اماکن عمومی و صنایع هرمزگان انجام شد.

دکتر محمود حسین پور اقدامات تیم های نظارتی بهداشت محیط و حرفه ای استان را از یکم خرداد ماه لغایت 7خردادماه 1400بر اساس فعالیت های صورت گرفته در جهت پیشگیری و کنترل اپیدمی کووید 19 عنوان کرد.

حسین پور ابراز کرد: 9 هزار و 554 مورد بازدید، 775 اخطاریه، 87 مورد معرفی به دادگاه و 72 مورد پلمب توسط کارشناسان و بازرسان بهداشت محیط و حرفه ای طی مدت یک هفته صورت گرفته است.

وی خاطر نشان کرد: هر شهروند می تواند بعنوان یک ناظر مراتب تخلف اصناف را از طریق سامانه ۳۱۱۸ گزارش دهد.

 

 

دکتر محمود حسین پور

 

تاریخ درج خبر : دوشنبه ١٠ خرداد ١٤٠٠  |  کد خبر : ٢٢٨٥٦ | تعداد نمایش خبر : 133
 

خروج