صفحه اصلی > اخبار دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان 


توسط مرکز توسعه سلامت کیش صورت پذیرفت:
816 مورد بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در اردیبهشت ۹7
 

خلیل علیرضایی زاده، کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز توسعه سلامت کیش از 816 مورد بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی کیش در اردیبهشت ماه سال جاری خبرداد. 

کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز توسعه سلامت کیش، با اعلام این خبر افزود: 816  مورد بازدید از مراکز تهیه و عرضه مواد غذائی و اماکن عمومی و بازدید از غرفه های آرایشی و بهداشتی، 30 مورد نمونه برداری از  مواد غذایی، ۱4مورد نمونه برداری از نان، صدور 848 کارت تندرستی، ۱7مورد بازدید ازمدارس و مهدهای کودک و صدور 71صلاحیت بهداشتی، از فعالیت های بهداشت محیط در اردیبهشت ماه بوده است.

علیرضایی زاده افزود: این واحد در حوزه آب نیز با انجام 41مورد نمونه برداری میکروبی و شیمیایی از آب، توانست رسالت بهداشتی خود را در زمنیه امنیت و بهداشت آب برای شهروندان و میهمانان به انجام رساند.

وی  تأکید کرد: در بازدیدهای صورت گرفته از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، 7 مورد متخلف به مراجع قضایی ارجاع داده شد.

کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز توسعه سلامت کیش در پایان گفت: در راستای تکریم ارباب رجوع و رسیدگی به شکایات واصله به این واحد نیز به 5 مورد رسیدگی شد.

علیرضایی زاده با تأکید بر اینکه نظارت کارشناسان بهداشتی در راستای حفظ سلامت عمومی با توجه به گرمای هوا تشدید می شود، از شهروندان خواست تا علاوه بر توجه به توصیه های کارشناسان بهداشتی، در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در هنگام خرید و تهیه مواد غذایی از جمله رعایت نکردن بهداشت فردی، نظافت و بهداشت محیط، نگهداری و فروش مواد غذایی غیر بهداشتی و تاریخ گذشته و موارد مشابه از طریق سامانه شکایات مردمی 190 و شماره تلفن 07644423311 مسئولان مرکز را مطلع کنند.

 

 

 

تاریخ درج خبر : سه شنبه ٢٢ خرداد ١٣٩٧  |  کد خبر : ١١٨٤٨ | تعداد نمایش خبر : 58
 

 


خروج