پیام تبریک دکتر رضانیا، رئیس مرکز توسعه سلامت کیش به مناسبت روز پزشک

یکم شهریور را در ایران، به نام و یاد ابوعلی‌سینا، این طبیب و حکیم پرآوازه، روز پزشک و بسیار نیکو نام نهاده‌اند و به درستی پزشکان هم‌چون آموزگاران از گذشته‌های دور تا  کنون، جایگاهی درخور نظام اجتماعی ایران و دیگر مردمان داشته‌اند.

در بازخوانی پیشینیه افتخارآمیز حضور حماسی پزشکان در سال های دفاع مقدس، نام شهیدان والامقام، عزت و آبرویی صد چندان به جامعه پزشکی کشور بخشیده است. در فرهنگ اسلامی، ارزش دانش گرانقدر پزشکی و فعالیت حرفه‌ای طبیب، والا و عظیم است.

دکتر رضانیا، رئیس مرکز توسعه سلامت کیش ضمن عرض تبریک به همکاران پزشک خود یادآور شد: داستان شما، روایت سرشار از سختی و از خودگذشتگی در بالا بردن ظرفیت کشور برای ارتقاء بهداشت عمومی به منظور تحقق پیشرفت در ایرانی آباد و سرشار از عدالت و آزادی است؛ روایت نجات جان انسان ها، آن هم در بحبوحه تحریم های کمرشکن، روایتی است که طعم شیرین لبخند رضایت و امنیت را بر لبان مردم می نشاند.

اینجانب به سهم خود ضمن تشکر از زحمات کلیه همکاران محترم پزشک در تمام نقاط کشور عزیزمان، بخصوص پزشکان فرهیخته و توانمند مستقر در جزیره زیبای کیش، فرا رسیدن روز پزشک را به تمامی اعضای این خانواده بزرگ تبریک و تهنیت عرض می نمایم. امیدوارم تحت توجهات حضرت ولیعصر (عج) و در سایه تعهد حرفه ای و سازمانی در شرایط خطیر فعلی علاوه بر ارتقاء کیفیت درمان، موجبات رضایتمندی مراجعین در سراسر کشور را فراهم آوریم.

تاریخ درج خبر : پنج شنبه ٣١ مرداد ١٣٩٨  |  کد خبر : ١٥٥٢٦ | تعداد نمایش خبر : 43