سنجش نو نهالان بدو ورود به دبستان در کیش

دکتر رضانیا رئیس مرکز توسعه سلامت کیش گفت: مرحله اول سنجش نونهالان بدو ورود به دبستان و پیش دبستانی در کیش که از 10تیر ماه در جزیره کیش آغاز شده بود، با مراقبت و سنجش 567دانش آموز به کار خود پایان داد.

دکتر رضانیا افزود: روند انجام این طرح به اینگونه بوده که دانش آموزان بعد از مراجعه به پایگاه سنجش مستقر در هنرستان هدف، به پایگاه خدمات جامع سلامت بوعلی مراجعه کرده و بسته به محل سکونت خود، توسط یکی از مراقبین سلامت، سنجش شدند؛ دانش آموزان ساکن در مناطق صدف و کمپ سحر به دلیل سهولت در رفت و آمد نیز به مرکز بوعلی مراجعه کردند.

وی ابراز کرد: اندازه گیری قد، وزن و نمایه توده بدنی، معاینه سر از نظر پدیکلوز، معاینه دهان و دندان، معاینات پزشکی و بررسی اختلال حرکتی، بررسی وضعیت تغذیه، تکامل و اختلالات روان از اهم خدماتی است که بصورت رایگان در مرکز توسعه سلامت کیش به این مراجعان ارائه شد.

دکتر رضانیا اعلام کرد: از مجموع 567نوآموزی که به این مرکز مراجعه کردند، تعداد 121 مورد به مشاور تغذیه و 7 مورد به مشاور روان ارجاع داده شدند.

وی عنوان کرد: نو آموزان از نظر وضعیت تزریق واکسن از بدو تولد تا کنون نیز مورد ارزیابی قرار گرفتند و در پایان برای هر نو آموز دفترچه سلامت صادر شد؛ همچنین زمان آغاز مرحله دوم این طرح، متعاقباً اطلاع رسانی خواهد شد.

تاریخ درج خبر : دوشنبه ١٤ مرداد ١٣٩٨  |  کد خبر : ١٥٣٩٧ | تعداد نمایش خبر : 103