آغاز سنجش نو نهالان بدو ورود به دبستان در کیش

رئیس مرکز توسعه سلامت کیش از آغاز سنجش نونهالان بدو ورود به دبستان و پیش دبستانی در کیش خبر داد و اعلام کرد: مرحله نخست طرح سنجش نو نهالان بدو ورود به دبستان برای متولدین نیمه دوم 1391، نیمه اول 1392 و پیش دبستانی هم از نیمه دوم سال 92 و نیمه اول سال 93 از 10تیرماه در جزیره کیش آغاز و تا یک  ماه  ادامه خواهد داشت.

دکتر محمدرضا رضانیا افزود: در مدت اجرای این طرح که در دو بخش (مدرسه استثنایی امید و مرکز سلامت جامعه بوعلی واقع در سفین) اجرا می شود، والدین  می بایست ابتدا به مدرسه امید مراجعه کنند و بخش اول خدمات سنجش نو آموزان در این مدرسه را انجام دهند و برای دریافت خدمات مربوط به سلامت این عزیزان در مرحله بعد به مرکز خدمات سلامت جامع بوعلی مراجعه کنند.

وی اظهار کرد: در بخش دوم این طرح که در مرکز سلامت جامعه بوعلی انجام می شود، کودکان از نظر سلامت جسمانی، و معاینات کامل پزشکی و  همچنین از خدمات بهداشت دهان و دندان و وارنیش فلوراید به صورت رایگان بهره مند می شوند.

رضانیا ابراز داشت: نو آموزان از نظر وضعیت تزریق واکسن از بدو تولد تا کنون نیز مورد ارزیابی قرار خواهند گرفت و در پایان برای هر نو آموز دفترچه سلامت صادر می شود.

رئیس مرکز توسعه سلامت کیش در خصوص زمان اجرای مرحله دوم سنجش دانش آموزان بدو ورود گفت: مرحله دوم این طرح متعاقبا اعلام خواهد شد؛ همچنین تمامی مراحل سنجش نو آموزان در سامانه سیب ثبت می شود.

تاریخ درج خبر : دوشنبه ١٧ تير ١٣٩٨  |  کد خبر : ١٥١٩٤ | تعداد نمایش خبر : 126