صفحه اصلی > وبدای مراکز > پارسیان

در جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان پارسیان مطرح شد:
فعال کردن بیشتر برنامه های آموزش خانواده و اطلاع رسانی در خصوص پیشگیری از اعتیاد

شورای سلامت وامنیت غذایی شهرستان پارسیان با موضوع پیشگیری از اعتیاد و برنامه های هفته مبارزه با مواد مخدر با حضور فرماندار، مدیر شبکه بهداشت و درمان و سایر اعضا در سالن فرمانداری پارسیان برگزار شد.

امید فامیل ستاری کارشناس سلامت روان ضمن گرامیداشت هفته مبارزه با مواد مخدر، با اشاره به مصوبات کمیته فنی پیشگیری از اعتیاد که با حضور پیام گزاران سلامت ادارات شهرستان در شبکه بهداشت و درمان شهرستان پارسیان تشکیل شد، از فرماندار و سایر مسئولین ذیربط خواست مصوبات مطرح شده را بررسی و تایید نهایی نمایند.

کارشناس سلامت روان به برنامه کاهش تقاضای مصرف مواد مخدر پرداخت و گفت: هدف اصلی سیستم بهداشت، پیشگیری اولیه از ابتلا به اعتیاد می باشد و با برنامه های آموزشی در این خصوص، سعی در ارتقاء سطح آگاهی خانواده ها و خصوصا نوجوانان و جوانان دارد.

دکتر آمنه ماجدی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان پارسیان گفت: زمانی می‌توانیم به هدف برسیم که همه نهادها و ارگانها با هم همکاری و مشارکت داشته باشند.

فرماندار شهرستان پارسیان در این جلسه اظهار داشت: مصوباتی که به عمل گرایی کمک می کند ارائه شود و ادارات و دستگاه ها ملزم و متعهد به اجرای مصوبات هستند.

مهندس رضاپور با تاکید بر اهمیت فرهنگ پیشگیری از اعتیاد، بیان داشت: مبارزه با مواد مخدر باید از بطن خانواده شروع شود و عدم آگاهی خانواده ها از آسیب های مختلف مواد مخدر یکی از علل افزایش اعتیاد در جامعه می باشد و می بایست جلسات آموزش خانواده بیشتر از قبل فعال شود و اطلاع رسانی عمومی نیز صورت گیرد.

وی با اشاره به سن نوجوانی و جوانی و برگزاری دوره های آموزشی در مدارس ، افزود : با کمک تمام دستگاه های اجرایی و به ویژه آموزش و پرورش که نقش تعیین کننده در تربیت و آموزش فرزندان در خصوص مشکلات و معضلات مواد مخدر در جامعه دارد تلاش مضاعف صورت گیرد .

رضاپور ضمن آگاه سازی خانواده ها و تشویق معتادین به خود اظهاری را، از راهکارهای عملی و کاهش آسیب اجتماعی اعتیاد دانست و خواستار همکاری دستگاهها و نهادها در راستای آموزش و پیگیری از آسیب اعتیاد شد.

مسئولین ادارات پیشنهادات خود را در راستای مصوبات کمیته فنی پیشگیری از اعتیاد بیان کردند.

تاریخ درج خبر : پنج شنبه ١٣ تير ١٣٩٨  |  کد خبر : ١٥١٦٥ | تعداد نمایش خبر : 166