صفحه اصلی > وبدای مراکز > پارسیان

کارشناس سلامت روان شبکه بهداشت و درمان شهرستان پارسیان در نماز جمعه شهر دشتی؛
۶۰درصد از تعارفات مصرف سیگار، الکل و مواد مخدر توسط دوستان پیشنهاد می شود

بمناسبت فرا رسیدن هفته مبارزه با مواد مخدر با هماهنگی امام جمعه شهر دشتی، جلسه آموزشی با عنوان پیشگیری از اعتیاد توسط کارشناس سلامت روان شبکه بهداشت و درمان شهرستان پارسیان پس از نماز جمعه در مسجد جامع شهر دشتی برگزار شد.

امید فامیل ستاری کارشناس سلامت روان با اشاره بر شعار منتخب هفته مبارزه با مواد مخدر تحت عنوان، سلامت همگام عدالت و عدالت همگام سلامت، گفت : اگر می خواهیم به عدالت بعنوان نتیجه مطلوب ارتقاء سلامت دست یابیم باید اتخاذ راهکارهای مشارکتی هدف اصلی ما باشد.

وی در ادامه با بیان اینکه خانواده نقش موثری در پیشگیری از اعتیاد دارد تاکید کرد: والدین با شناخت بیشتر از دوران نوجوانی فرزندشان و کسب مهارتهای فرزندپروری، سعی در ارتباط موثر و ایجاد صمیمیت با فرزند خود داشته باشند تا نوجوانان از این مرحله مهم از زندگی به سلامت عبور کنند.

کارشناس سلامت روان از نوجوانان و جوانان خواست در انتخاب دوست دقت بیشتری داشته باشند زیرا ۶۰درصد از تعارفات مصرف سیگار ، الکل و مواد مخدر از طرف دوستان پیشنهاد می شود.

ستاری اظهار داشت: برخی از جوانان، نگرش مثبتی نسبت به مصرف مشروبات الکلی در مراسمات و جشن ها دارند و این جای نگرانی دارد زیرا پس از سیگار و قلیان، الکل دروازه ورود به اعتیاد می باشد .

کارشناس سلامت روان از همه اقشار جامعه خواست برای ایجاد جامعه عاری از اعتیاد و کاهش تقاضای مصرف، احساس مسئولیت بیشتری داشته باشند.

تاریخ درج خبر : شنبه ١ تير ١٣٩٨  |  کد خبر : ١٥٠١٤ | تعداد نمایش خبر : 133