صفحه اصلی > وبدای مراکز > پارسیان

کارشناس سلامت روان شبکه بهداشت و درمان شهرستان پارسیان در جمع پزشکان و مراقبین سلامت:
نخستین قدم در مدیریت خشم، شناخت زود هنگام آن است

کارگاه آموزشی مدیریت خشم ویژه پزشکان و مراقبین سلامت شاغل در مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان پارسیان در سالن اجتماعات شبکه بهداشت برگزار شد.

امید فامیل ستاری کارشناس سلامت روان و مدرس کارگاه، خشم را هیجانی ناخوشایند که بوسیله ترکیبی از حوادث درونی و بیرونی ایجاد میشود تعریف کرد و گفت: خشم یک واکنش هیجانی به ناکامی یا برآورده نشدن نیازهای ادراک شده است که میتواند شدت های متفاوتی از دلخوری تا غضب داشته باشد.

ستاری به اثرات خشم بر بدن از قبیل فشار خون، بیماری قلبی عروقی، سکته های مغزی، دیابت و سرطان اشاره کرد و بیان داشت: در صورتیکه شیوه ابراز خشم بصورت سازنده باشد می تواند روابط بین فردی را تقویت و رضایتمندی را ایجاد کند.

کارشناس سلامت روان به شیوه های ابراز خشم اشاره و عنوان کرد: در مدیریت خشم هدف، سرکوب خشم نیست بلکه یادگیری مقابله با خشم با استفاده از شیوه هایی است که فرد را توانمند می کند تا هیجان ها و پاسخ های منفی را قبل از اینکه موجب ناراحتی خود و یا دیگران شود، کنترل کند و یادگیری مدیریت خشم باعث رشد حس خود کنترلی در پاسخ به موقعیت های گوناگون می شود.

ستاری در خصوص شیوه های عملی مدیریت خشم گفت: شناخت زود هنگام خشم و خودآگاهی هیجانی، نخستین قدم در مدیریت خشم می باشد و افراد می بایست قبل از اینکه احساس خشم به رفتار پرخاشگرانه منجر شود از روش های آرام سازی، تغییر خودگویی منفی، مهارتهای ارتباطی و حل مسئله جهت برخورد موثر با عامل خشم برانگیز استفاده کنند.

تاریخ درج خبر : دوشنبه ٢٦ آذر ١٣٩٧  |  کد خبر : ١٣٥٥٣ | تعداد نمایش خبر : 134