صفحه اصلی > وبدای مراکز > پارسیان

کارشناس مسئول مبارزه با بیماریهای شبکه بهداشت و درمان شهرستان پارسیان:
تحقق بیماریابی موثر، با انگ زدایی از مبتلایان به ایدز

بمناسبت هفته آموزش و اطلاع رسانی ایدز، با همکاری اداره آموزش و پرورش شهرستان و واحد مبارزه با بیماریها شبکه بهداشت و درمان شهرستان پارسیان، همایش ایدز ویژه معلمان و مدیران مدارس، در سالن تندگویان شهر پارسیان برگزار شد.

کارشناس مسئول واحد مبارزه با بیماریها شبکه بهداشت و درمان شهرستان پارسیان با عنوان شعار منتخب هفته ایدز (برای آگاهی از سلامتی خود، من هم آزمایش می دهم) به نقش اطلاع رسانی و آگاهی بخشی موثر به دانش آموزان اشاره کرد گفت: مهمترین رکن پیشگیری از بیماری ایدز آگاهی بخشی عمومی می باشد و می بایست بدون رودربایستی، خجالت و ترساندن افراد، اطلاع رسانی صورت گیرد.

محمد هادی شفیعی در ادامه افزود: انگ زدایی از مبتلایان به ایدز باعث بیماریابی موثرتر خواهد شد.

دکتر صدیقه بدیعی پزشک مرکز خدمات جامع سلامت رازی پارسیان در این همایش به راه های پیشگیری از انتقال ایدز از قبیل: پرهیز از تماس جنسی نامتعارف، استفاده از کاندوم در رفتار جنسی پر خطر، پرهیز از اعتیاد تزریقی، استفاده از لوازم شخصی مثل تيغ، پرداخت و ابراز کرد: راه انتقال بیماری ایدز، تماس جنسی پرخطر، استفاده مشترک از سرنگ آلوده، خون و فرآورده های خوني و انتقال ویروس اچ آی وی از مادر به نوزاد می باشد.

در حاشیه این همایش طرح مشاوره و غربالگری اچ.آی.وی ایدز بصورت سیار با شعار: (برای آگاهی از سلامتی خود، من هم آزمایش میدهم)، از سوی کارشناسان مبارزه با بیماریها برای شرکت کنندگان در همایش صورت گرفت .

تاریخ درج خبر : يکشنبه ١٨ آذر ١٣٩٧  |  کد خبر : ١٣٤٤٧ | تعداد نمایش خبر : 174