صفحه اصلی > وبدای مراکز > پارسیان

درک و همکاری میان اعضای خانواده باعث ایجاد روابط شاد و دلنشین می شود

کارشناس سلامت روان شبکه بهداشت و درمان شهرستان پارسیان در جمع مادران دانش آموزان مدرسه شهید رجائی شهر پارسیان گفت: دو عنصر حیاتی و کلیدی برای حفظ روابط سالم در خانواده ، همدلی و درک میان اعضای خانواده و توان حل مسائل است و فهمیدن همدیگر پلی برای ایجاد حل مسائل می باشد.

امید فامیل ستاری در جلسه آموزشی خانواده با موضوع فرزند پروری با بیان این نکته که درک و همکاری میان اعضای خانواده باعث ایجاد روابط شاد و دلنشین می شود، افزود: فضای کلی حاکم بر خانواده رابطه ی مستقیمی با ارتباطات بین اعضای خانواده دارد و اینکه این ارتباط تا چه حد باعث حل مشکلات و یا بر عکس مانع از حل آنها می شود، بسیار حائز اهمیت است.

کارشناس سلامت روان شبکه بهداشت و درمان شهرستان پارسیان اظهار کرد: یک راه آسان برای فهمیدن این که آیا رابطه ی میان اعضای خانواده موثر است یا نه ، این است که ببینیم چگونه و تا چه حد در مورد مشکلات افراد در خانه صحبت می کنیم و در چند درصد این موارد، راه حل انتخاب می کنیم و به اهداف مورد نظر میرسیم.

ستاری تاکید کرد: در فصل مدارس شاهد کودک آزاری تحصیلی و عاطفی از طرف والدین هستیم و خانواده ها به علت آشنا نبودن با مهارتهای فرزند پروری نه تنها از نحوه تربیت فرزند خود لذت نمی برند بلکه با روشهای نامطلوب تربیتی باعث آسیب روانی به فرزندان و تضعیف روابط بین اعضای خانواده می شوند.

این جلسه آموزشی با موضوع فرزندپروری ویژه مادران دانش آموزان مدرسه شهید رجایی شهر پارسیان با همکاری اداره آموزش و پرورش و شبکه بهداشت و درمان شهرستان پارسیان، توسط کارشناس سلامت روان شبکه بهداشت و درمان شهرستان پارسیان برگزار شد.

تاریخ درج خبر : چهارشنبه ٢٣ آبان ١٣٩٧  |  کد خبر : ١٣٢٣٢ | تعداد نمایش خبر : 76