صفحه اصلی > وبدای مراکز > پارسیان

تشکیل کلاس های پرورشی در مدارس نقش مؤثری بر سلامت روان دانش آموزان دارد

با هماهنگی اداره آموزش و پرورش و شبکه بهداشت و درمان شهرستان پارسیان جلسه ای با موضوع سلامت روان دانش آموزان ویژه مدیران مدارس در سالن تندگویان شهر پارسیان برگزار شد.

امید فامیل ستاری، کارشناس سلامت روان شبکه بهداشت پارسیان در جمع مدیران مدارس ضمن تعریف سازمان جهانی بهداشت از سلامت، مبنی بر رفاه کامل جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی و  نه فقط نداشتن بیماری گفت: سلامت روان به حالتی از رفاه اطلاق می شود که در آن فرد توانایی های خود را می شناسد و می تواند بر تنش های روانی معمول در زندگی فایق آمده و به صورتی کارآمد مثمر ثمر باشد.

وی با اشاره به توانمند سازی والدین در زمینه مهارت های فرزندپروری، از مدیران خواست در صورت امکان نسبت به این امر مهم اقدام کنند؛ زیرا با برگزاری جلسات آموزش فرزندپروری ویژه والدین، علاوه بر تعامل بیشتر اولیای دانش آموزان با مربیان مدارس، شاهد بهبود مشکلات رفتاری دانش آموزان، پیشرفت تحصیلی آنان و همچنین بهبود روابط بین فردی خواهیم بود.

در ادامه، کارشناس سلامت روان با تأکید بر تشکیل کلاس های پرورشی به صورت هفتگی زیر نظر دبیران متخصص در این حوزه و برگزاری جلسات آموزش مهارت های زندگی ویژه دانش آموزان، بیان داشت: مدیران مدارس با هماهنگی با کارشناسان مجرب می توانند با آموزش مهارت های زندگی به دانش آموزان گام مؤثری در پیشگیری از آسیب های روانی اجتماعی و ارتقاء سلامت روان دانش آموزان بردارند.

ستاری در پایان از مدیران خواست در صورتی که شاهد رفتارهای پرخطر در دانش آموزی بودند، جهت انجام مداخلات لازم این دانش آموزان را به مشاورین ارجاع دهند.

تاریخ درج خبر : شنبه ١٤ بهمن ١٣٩٦  |  کد خبر : ١٠٦٩٠ | تعداد نمایش خبر : 261