صفحه اصلی > وبدای مراکز > پارسیان

همزمان با هفته بسیج ملی تغذیه و پیشگیری از سرطان صورت گرفت؛
همایش پیاده روی ویژه مادران روستای زیارت پارسیان

بمناسبت هفته بسیج ملی تغذیه و هفته پیشگیری از سرطان همایش پیاده روی بهمراه جلسه آموزشی در بندر شیو پارسیان برگزار شد.

با همکاری مرکز خدمات جامع سلامت زیارت و دبستان اندیشه روستای شیو به مناسبت هفته بسیج ملی تغذیه و هفته پیشگیری از سرطان  همایش پیاده روی ویژه مادران دارای کودک زیر 6 سال برگزار شد .

دکتر فائزه کاظمی سرپرست مرکز خدمات جامع سلامت زیارت در این برنامه بر اهمیت تغذیه سالم و فعالیتهای فیزیکی و تاثیر مثبت آن در رشد و نمو کودکان تاکید کرد.

در ادامه دکتر کاظمی با توجه به فرا رسیدن هفته پیشگیری از سرطان در خصوص سرطان دهانه رحم و اهمیت انجام پاپ اسمیر و هم چنین سرطان پستان و  معاینه فردی به مادران از طریق نمایش فیلم آموزش لازم ارائه نمود.

وی با اشاره بر اهمیت مراقبت های پیش از بارداری تاکید کرد: قبل از قطع شیوه جلوگیری برای انجام مراقبت های پیش از بارداری به پزشک و ماما مراجعه کنند .

تاریخ درج خبر : سه شنبه ٣ بهمن ١٣٩٦  |  کد خبر : ١٠٥٧٦ | تعداد نمایش خبر : 282