رضایت خانواده جوان 29 ساله مرگ مغزی رودانی با اهداء عضو

رئیس واحد پیوند اعضاء دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان  از رضایت خانواده 29 ساله مرگ مغزی رودانی با اهداء اعضای وی خبر داد و گفت : به دنبال انتقال  و اعزام جوانی 29 ساله اهل و ساکن شهرستان رودان روستای آبنما به بیمارستان حضرت ابوالفضل (ع ) میناب با مشاوره اورژانسی توسط پزشک و جراح مغز و اعصاب با تشخیص خونریری مغزی و نارسایی قلبی تنفسی با ضریب هوشی پایین پذیرش شد.

دکتر محمود حسین پور افزود: این بیمار که از ابتدا دچار بیماری زمینه ای بود، متاسفانه پس از 4 روز مراقبت در بخش مراقبتهای ویژه (I.C.U) با ضریب هوشی پایین دچار مرگ مغزی شد؛ با توجه به شرایط  ناپایدار قلبی پس از مشورت با خانواده بیمار جهت اهداء عضو، خانواده بیمار با وجود شرایط سخت از دست دادن فرزند خود با اهداء عضو این جوان موافقت کردند.

دکتر حسین پور اظهار کرد: پس از رضایت خانواده با قید فوریت نسبت به انتقال بیمار از بیمارستان میناب به بیمارستان شهید محمدی اقدام شد؛ که متاسفانه بیمار با توجه به عدم توانایی جسمی و نارسایی قلبی،  قبل از شرایط احراز اهداء عضو بعنوان مورد مرگ مغزی فوت نمود.

آمنه عابدینی مددکار واحد اهدء عضو دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان ضمن تشکر از فداکاری و ایثار این خانواده رودانی گفت: با توجه به زمان کوتاه شکل گیری واحد اهداء عضو در استان اقدامات انجام شده در جهت اهداء عضو در استان هرمزگان با استقبال خوب مردمی مواجه شده است.

عابدینی بیان کرد: استقبال اقشار مختلف مردم در استان از طریق ثبت نام در وبسایت اهداء عضو با دریافت کارتهای اهداء عضو و همچنین انجام این کار خدا پسندانه شدت بیشتری گرفته و امید این است که این روند در جهت نجات جان بیماران در استان ادامه یابد.

تاریخ درج خبر : سه شنبه ٨ مرداد ١٣٩٨  |  کد خبر : ١٥٣٥٠ | تعداد نمایش خبر : 323