صفحه اصلی > اخبار معاونت ها > معاونت درمان

برگزاری آیین تودیع و معارفه مدیر داخلی بیمارستان کودکان بندرعباس

آئین تودیع زهرا رخت افکن مدیر اسبق بیمارستان کودکان  و معارفه خلیل خرمی مدیرداخلی جدید این مرکز درمانی با حضور معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی، مدیر خدمات پرستاری دانشگاه علوم پزشکی، ریاست بیمارستان کودکان و جمعی از مسئولین واحدها و بخش های این مرکز درمانی برگزار شد.

دکتر عبدالمجید ناظمی رئیس بیمارستان کودکان بندرعباس از تعهد، تخصص و زحمات شایان زهرا رخت افکن در مدت زمان خدمت در این مرکز تقدیر و تشکر کرده و برای خلیل خرمی آرزوی توفیق در پیشبرد اهداف درمانی این مرکز را از خداوند منان خواستار شد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی از تلاش جهت خدمت به بیماران و پرسنل در بیمارستان به عنوان یکی از ویژگی های بارز خانم رخت افکن در دوران مدیریت ایشان در این مرکز درمانی یاد کرد و از تلاش های خستگی ناپذیر وی که منجر به تغییرات اساسی کمی و کیفی در بیمارستان شد به نوبه خود تشکر و قدردانی کرد.

دکتر عبدالله غریب زاده خلیل خرمی را فردی کار آزموده، باسابقه و دارای تجربیات مفید در عرصه درمان دانست و ایشان را به بهره گیری از تمامی ظرفیتهای موجود و همکاری و همفکری با مجموعه مدیران و کارشناسان این مرکز در جهت پیشبرد اهداف عالی مجموعه توصیه و تاکید کرد و از پرسنل خواست با وی نهایت همکاری را بعمل آورند.

بیمارستان کودکان

تاریخ درج خبر : سه شنبه ٢٧ آبان ١٣٩٩  |  کد خبر : ١٩٩٧٣ | تعداد نمایش خبر : 32