صفحه اصلی > اخبار معاونت ها > معاونت درمان

بازدید سرزده و شبانه معاونین بهداشتی و درمان دانشگاه از مرکز و بیمارستان سیریک

معاونین بهداشتی و درمان دانشگاه علوم پزشکی به صورت سرزده و شبانه، با هدف ارزیابی و نظارت بر روند ارائه خدمات بهداشتی درمانی و بررسی مسایل و مشکلات حوزه بهداشت و درمان، از مرکز خدمات جامع سلامت شهر سیریک و بیمارستان امام سجاد(ع) این شهرستان بازدید کردند.

دکتر محمود حسین پور، معاون بهداشتی دانشگاه ضمن بازدید از مرکز خدمات جامع سلامت شهر سیریک، از نزدیک در جریان مسایل و مشکلات موجود مرکز و روند ارایه خدمات بهداشتی به مردم قرار گرفتند.

دکتر حسین پور پس از بازدید از واحدهای مختلف مرکز، با ارائه راهکارهای لازم جهت رفع نواقص، بر ارتقاء خدمت رسانی مناسب و مطلوب به مردم تأکید کرد.

دکتر عبدالله غریب زاده، معاون درمان دانشگاه نیز با حضور در بیمارستان امام سجاد(ع) این شهرستان، از بخش های مختلف بیمارستان بازدید و از نزدیک در خصوص چگونگی نحوه ارائه خدمات درمانی، با بیماران و همراهان گفتگو کرد.

دکتر غریب زاده همچنین در خصوص مسائل و مشکلات موجود، حضور به موقع پرسنل و نحوه ارائه خدمات مطلوب به بیماران تأکید کرد.

تاریخ درج خبر : چهارشنبه ١٦ مرداد ١٣٩٨  |  کد خبر : ١٥٤٣٦ | تعداد نمایش خبر : 242