صفحه اصلی > اخبار معاونت ها > معاونت درمان

انجام عمل شبکیه و زجاجیه چشم در بیمارستان شهید محمدی بندرعباس محقق گردید

با تجهیز اتاق عمل بیمارستان شهید محمدی به دستگاه کانسلیشن همراه با اندو لیزر، انجام تمامی اعمال جراحی شبکیه و زجاجیه در این بیمارستان محقق گردید.

دکتر محمدرضا سعیدی فر، فوق تخصص قرنیه و  عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان ضمن اعلام این خبر گفت: با اضافه شدن این دستگاه به سیستم بهداشت و درمان دولتی، ضمن افزایش کیفیت و کمیت خدمات چشم پزشکی، از خروج بیماران به سایر مراکز و یا خارج از استان جهت درمان بسیار کاسته خواهد شد.

رئیس بخش چشم پزشکی مجتمع آموزشی پژوهشی درمانی پیامبر اعظم(ص) در ادامه با عنوان اینکه این دستگاه با همکاری خیرین سلامت تأمین شده است، گفت: با تجهیز اتاق عمل چشم به دستگاه کانسیلکشن علاوه بر درمان بیماریهای شبکیه و زجاجیه، درمان آب مروارید پیشرفته و آب سیاه نیز در بیمارستان شهید محمدی انجام خواهد شد.

دکتر علی آقا علیشیری، فوق تخصص جراحی شبکیه و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اشاره به اینکه وجود این دستگاه در درمان خونریزی های شبکیه به ویژه در بیماران دیابتی بسیار کاربردی و از نیازهای اساسی سیستم دولتی در استان هرمزگان بود، گفت: با راه اندازی این دستگاه، انجام اعمال لیزر درمانی و ویترکتومی با تعرفه دولتی در بیمارستان شهید محمدی محقق گردید .

رئیس مجتمع آموزشی پژوهشی درمانی پیامبر اعظم(ص) نیز در این خصوص گفت: این دستگاه با همکاری خیّرین سلامت، سید هاشم کاملی و محمد قیاس و پیگیری شیخ محمدعلی امینی خریداری و به مجتمع آموزشی پژوهشی درمانی پیامبر اعظم(ص) اهدا  شده است.

دکتر مهدی حسنی آزاد ضمن تقدیر از این عمل خیر و خداپسندانه، افزود: با راه اندازی انجمن خیّرین سلامت بیمارستان شهید محمدی، امیدواریم سایر خیّرین استان نیز در حوزه سلامت و در راستای تأمین تجهیزات مورد نیاز حضور یافته و همکاری نمایند.

تاریخ درج خبر : سه شنبه ١٥ مرداد ١٣٩٨  |  کد خبر : ١٥٤٠٤ | تعداد نمایش خبر : 187