صفحه اصلی > اخبار معاونت ها > معاونت درمان

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان:
ماماها با یک نقش بنیادی و اساسی، ستون نظام سلامت کشور هستند

مراسم بزرگداشت روز جهانی ماما در سالن فارابی مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی پیامبر اعظم (ص) بندرعباس برگزار شد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی هرمزگان در این همایش گفت: ماماها با یک نقش بنیادی و اساسی، ستون نظام سلامت کشور هستند.

دکتر کاووس دیندارلو افزود: اگر شناسایی و مراقبت قبل، حین و بعد از مادران باردار خوب انجام شود با همکاری بهداشت و درمان می توان به تحقق شعار پوشش همگانی سلامت دست یافت.

وی اظهار کرد: فعالیت شما نشان از تلاش و همت شما است؛ و با عملکرد خوب شما توانستیم روند رو به کاهش خطرات ناشی از بارداری داشته باشیم.

دکتر عبدالله غریب زاده معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: نام ماماها با تولد و نوزاد همراه است؛ و با این مفهوم تفسیر می شود.

دکتر غریب زاده ابراز کرد: همزمان با اجرای طرح تحول نظام سلامت شاهد ارتقاء سلامت به ویژه در زمینه سلامت مادران بودیم؛ لذا باید امروز در کنار هم و بر اساس نیازهای منطقی تلاش کنیم چرا که نیازهای ما از جمله شرایط خاص منطقه و بیماریهای زمینه ای در مناطق مختلف استان متفاوت هستند؛ و می طلبد همکاران نحوه برخورد و مداخله مورد نظر را فرا گیرند و بکار ببندند.

وی با اشاره به اهمیت ترویج زایمان طبیعی در بیمارستانهای استان تصریح کرد: قرار است جشنواره کشوری با این موضوع در تهران برگزار شود و دو بیمارستان شهدای بندرلنگه و علی ابن ابیطالب(ع) رودان بعنوان بیمارستان پیشرو و منتخب در راستای ترویج زایمان طبیعی از هرمزگان در این جشوار شرکت کنند.

در این همایش از ماماهای بازنشسته و پیشکسوت و نمونه شهرستان‌های مختلف استان با اهدا لوح و هدایایی تجلیل شد.

این همایش با حضور معاون توسعه استانداری، معاونین بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، رئیس دانشکده پرستاری مشاور امور بانوان رییس دانشگاه و جمعی از اساتید و کارشناسان مامایی شاغل در مراکز بهداشتی درمانی شهرستان‌های مختلف استان برگزار شد.

تاریخ درج خبر : دوشنبه ٩ ارديبهشت ١٣٩٨  |  کد خبر : ١٤٦١٩ | تعداد نمایش خبر : 511