صفحه اصلی > اخبار معاونت ها > معاونت درمان

تیمهای درمانی در کربلا مستقر شدند / آمبولانسهای ۱۱۵ هرمزگان برای خدمات رسانی به زائرین به مرز رسیدند

رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از اعزام ۵ دستگاه آمبولانس ۱۱۵ به مرز شلمچه خبرداد؛ و گفت : اربعین یک اجتماع عظیم سیاسی و مذهبی و یکی از موازین شرعی اسلام است که برای جامعه بشری و فرهنگ دینی از اهمیت زیادی برخوردار است.

دکتر سید حسین داودی با اشاره به اعزام تیم‌های درمانی به کربلای معلی افزود: خدمت رسانی به مردم به ویژه زائرین یک تکلیف دینی الهی است که ما به سهم خود به آن عمل کردیم.

وی تصریح کرد: ۵ دستگاه آمبولانس به همراه ۱۰ تکنسین به مرز شلمچه اعزام شدند که تا ۱۳ آبان ماه خدمات اورژانسی را به زاییرین عزیز ارایه می‌دهند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: امسال حدود ۱۲۰ نفر در قالب دو تیم شامل متخصصین قلب٬ ارولوژی٬ داخلی٬ دندانپزشک و پزشک عمومی٬ پرستار٬ ماما٬ کارشناسان بهداشتی و دارویی برای ارائه خدمت در مراسم اربعین حسینی اعزام شدند.

دکتر داودی در ادامه افزود: موکبها از شهرستانهای میناب٬ رودان٬ حاجی آباد٬ قشم و بندرعباس، اعزام و از تاریخ 26 مهرماه لغایت 8 آبانماه در شهرهای نجف و کربلا مستقر می شوند.

وی در پایان گفت: بیش از ۴۰۰ قلم دارو به ارزش حدود ۱۵۰ میلیون تومان در اختیار موکبین قرار گرفت.

گفتنی است؛ اعزام تیم‌های درمانی توسط بسیج جامعه پزشکی صورت گرفت.

تاریخ درج خبر : يکشنبه ٢٩ مهر ١٣٩٧  |  کد خبر : ١٣٠٥٤ | تعداد نمایش خبر : 148