صفحه اصلی > اخبار معاونت ها > معاونت تحقیقات و فناوری

حضور دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری هرمزگان

صبح امروز نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی با حضور دکتر ناجی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری، فرماندار بندرعباس، دکتر حسین فرشیدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان و جمعی از مدیران دستگاههای اجرایی در مجتمع بصیرت گفتگوی تمدن ها آغاز به کار کرد.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در مصاحبه با وب دا خلیج فارس گفت: امسال با تلاش معاونت تحقیقات و فناوری، دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با کتب منتشر شده مجلات، پایان نامه ها، فناوری و ثبت اختراعات اساتید دانشگاه در این نمایشگاه حضور پیدا کرد.

دکتر تیمور آقا ملایی افزود: برخی از خدمات در حیطه تفاهم سلامت، همچون مشاوره در زمینه های مختلف، اندازه گیری فشار خون، بینایی سنجی، نمایش نمونه های حشرات، معرفی عقرب ها و بند پایان خطرناک استان هرمزگان و مولاژهای بدن و بخش تشریح (بدن و آناتومی انسان) در این نمایشگاه توسط معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان به نمایش گذاشته شد.

وی تصریح کرد: تعدادی از اساتید و دانشجویان گروه های مختلف دانشگاه و همچنین پزشک جهت پاسخگویی به بازدید کنندگان در نمایشگاه در غرفه دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان حضور دارند.

این نمایشگاه با حضور 52 غرفه توسط 38 ارگان، صبح امروز از ساعت 8 صبح آغاز به کار کرد و تا 20 آذر ماه بر پا است.

تاریخ درج خبر : شنبه ١٦ آذر ١٣٩٨  |  کد خبر : ١٦٣٢٣ | تعداد نمایش خبر : 244