صفحه اصلی > اخبار معاونت ها > معاونت تحقیقات و فناوری

ارتقاء رتبه دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در رتبه‌بندی جهانی وبومتریکس

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از ارتقاء رتبه جهانی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در رتبه‌بندی جهانی وبومتریکس خبر داد.

دکتر تیمور آقاملایی افزود: در آخرین نسخه جولای ۲۰۱۹ رتبه­ بندی جهانی وبومتریکس، دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان توانست با رتبه جهانی 3 هزار و 305، جایگاه خود را  301 پله در رتبه جهانی ارتقاء دهد.

وی اظهار کرد: همچنین دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با کسب جایگاه بیست و هشتم در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور موفق به رشد 4 پله ای شد.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان عنوان کرد: رتبه ­بندی جهانی وبومتریکس یک نظام رتبه­ بندی است که بر اساس4 شاخص به ارزیابی حضور علمی و پژوهشی و آموزشی دانشگاه­ها در وب از طریق وب سایت­های دانشگاهی می­ پردازد.

دکتر آقاملایی خاطرنشان کرد: هـر شـش مـاه یکبـار بـیش از ۲۷ هزار دانشـگاه و مرکـز آموزشـی و پژوهشی سراسر جهان در Webometrics Ranking مـورد بررسـی قـرار می­گیرند.

تاریخ درج خبر : پنج شنبه ٢٤ مرداد ١٣٩٨  |  کد خبر : ١٥٤٧٩ | تعداد نمایش خبر : 279