صفحه اصلی > اخبار معاونت ها > معاونت تحقیقات و فناوری

با همکاری مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان و کانون پتنت ایران؛
کارگاه ثبت اختراع پیشرفته برگزار شد

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، از برگزاری کارگاه ثبت اختراع پیشرفته، با همکاری مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان و کانون پتنت ایران خبر داد.

دکتر تیمور آقاملایی افزود: این کارگاه با حضور اعضای هیات علمی، کارشناسان و فناوران  طی دو روز در 23 و 24 خرداد ماه سال جاری برگزار شد.

دکتر آقاملایی ابراز کرد: روز نخست کارگاه با موضوعاتی از جمله حقوق مالکیت فکری، شروط چهارگانه ثبت اختراع آغاز و در روز دوم با شرح موضوعاتی چون روند ثبت اختراع، کلیاتی از نگارش متن توصیف نامه و ادعانامه اختراعات، جستجوی اختراعات داخلی و خارجی، تحلیل پتنت و تجاری سازی اختراعات ادامه یافت.

دکتر حسن علم خواه مدرس کارگاه ضمن معرفی کانون پتنت ایران، حمایت ها و خدمات این مرکز را در راستای ثبت اختراع بین المللی عنوان کرد.

تاریخ درج خبر : دوشنبه ٢٧ خرداد ١٣٩٨  |  کد خبر : ١٤٩٨٢ | تعداد نمایش خبر : 227