صفحه اصلی > اخبار معاونت ها > معاونت تحقیقات و فناوری

معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار کرد:
کارگاه آشنایی با داده های "کهورت" بندر کنگ

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه از برگزاری کارگاه آشنایی با داده های "کهورت" بندر کنگ خبر داد.

دکتر تیمور آقاملایی گفت: "کهورت" یک مطالعه پژوهشی هم گروهی از نوع مطالعات مشاهده ای اپیدمیولوژیک است که در آن گروهی از افراد در طول یک دوره زمانی پیگیری شده و بروز بیماری در آنها بدون اینکه مداخله ای صورت گیرد، ارزیابی می شود.

دکتر آقاملایی افزود: در این کارگاه، موضوعاتی نظیر ضرورت انجام مطالعات کهورت و جایگاه و اهمیت آنها، توصیف مطالعه کهورت بندرکنگ از ابتدای راه اندازی، فاز ثبت نام و پیگیری، توصیف فرآیندهای اجرایی آزمایشگاه کهورت بندرکنگ و تشریح آنالیز آماری داده های دموگرافیک و آزمایشگاهی این مطالعه مطرح شد.

این کارگاه با حضور دکتر نجاتی زاده، دکتر افتخار و قنبرنژاد به عنوان مدرس، برگزار شد و مخاطبین آن اعضای هیأت علمی دانشگاه بودند.

تاریخ درج خبر : شنبه ٢٥ خرداد ١٣٩٨  |  کد خبر : ١٤٩٥٥ | تعداد نمایش خبر : 183