صفحه اصلی > اخبار معاونت ها > معاونت تحقیقات و فناوری

توسط معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان انجام شد؛
برگزاری کارگاه آمار و کار با نرم افزار SPSS ویژه اعضای هیات علمی دانشگاه

کارگاه آمار و کار با نرم افزار  SPSSاز دهم لغایت یازدهم اردیبهشت ماه سال جاری به میزبانی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه در محل سالن کنفرانس مرکز ثبت سرطان جمعیتی هرمزگان برگزار شد.

دکتر امین قنبر نژاد مدرس کارگاه آموزشی آمار گفت: این کارگاه به صورت تئوری و عملی در دو روز؛ و با هدف آموزش اعضای هیات علمی در راستای چهارمین دوره آموزشی فلوشیپ پژوهش در علوم پزشکی برگزار شد.

دکتر قنبر نژاد هدف از برگزاری این کارگاه را آشنایی و کسب مهارتهای لازم جهت ورود اطلاعات آماری در نرم افزار  SPSS عنوان کرد.

وی اظهار کرد: یک پژوهشگر در انجام فرآیند پژوهش خود نیاز به اثبات فرضیه های تحقیق دارد و باید از روش های تجزیه و تحلیل آماری  استفاده کند. از اینرو آشنایی با نرم افزار تخصصی SPSS نقش و اهمیت بسیاری در تحقیقات دارد.

قنبرنژاد خاطر نشان کرد: در این کارگاه مباحثی نظیر انواع متغیر ها در پژوهش، آشنایی با نرم افزار SPSS، نحوه تعریف متغیرها و ورود داده ها به این نرم افزار، معرفی و تحلیل داده ها  مطرح شد.

تاریخ درج خبر : يکشنبه ١٥ ارديبهشت ١٣٩٨  |  کد خبر : ١٤٦٦٢ | تعداد نمایش خبر : 308