صفحه اصلی > اخبار معاونت ها > معاونت تحقیقات و فناوری

با همکاری دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان و مجتمع پترو صنعت گامرون انجام شد؛
امضای تفاهم نامه همکاری علمی، آموزشی و پژوهشی

تفاهم نامه همکاری علمی، آموزشی و پژوهشی فی مابین دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان و مجتمع پترو صنعت گامرون در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان امضاء شد.

دکتر تیمور آقا ملایی معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، امضای این تفاهم نامه را گامی مهم در ارتباط بین دانشگاه های استان و صنایع عنوان کرد و ابراز داشت: ارتباط دانشجویان با صنایع ، رشد علمی ، آموزشی و پژوهشی و همپنین موجبات پیشگیری و درمان بیماریهای شغلی را در پی خواهد داشت؛ و این امر از دستاورد های مهم این تفاهم نامه خواهد بود.

دکتر تیمور آقاملایی با اشاره به حضور دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در بین ۴ دانشگاه کشور که سهمیه پذیرش دانشجویان دوره دستیاری رشته طب کار را از وزارت بهداشت دریافت کرده اند؛ گفت: امیدواریم بتوانیم با ارتباط دانشجویان و صنعت از ظرفیت های این رشته و صنایع استان در جهت داشتن صنایع پویا، نیروی های انسانی سالم و کارآمد و نیروهای متخصص حوزه طب کار بهره مند شویم.

وی تصریح کرد: هدف از راه اندازی این رشته تحصیلی در دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، پیشگیری ، تشخیص و درمان بیماری های شغلی است؛ لذا این رشته بیشتر از نظر رویگری بیشتر یک رشته پیشگیری است و هدف کم کردن بیماری های شغلی است.

مهندس بهروز اکرمی ،معاون سیاسی امنیتی استانداری هرمزگان گفت: از اهداف مهم رشته طب کار و ارتباط بین صنعت و دانشگاه، کمک به صنایع در خصوص داشتن نیروهای سالم و به دور از هر گونه بیماریهای شغلی است ؛ تا بتوانند با پرداخت کمترین هزینه های درمانی بالاترین راندمان در حوزه کاری خود را داشته باشند.

مهندس اکرمی افزود: امیدواریم با حضور دستیاران طب کار در صنعت و انجام معاینات لازم، مشکلات صنعت مرتفع شود؛ و دانشگاه بتواند در رفع مشکلات حوزه صنعت گام مهم و اساسی بردارد.

وی در پایان از دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان و اداره کل تعاون کار و امور اجتماعی خواست؛ با انجام یک اقدام مشترک حوادث ناشی از کار که هم ماهیت درمان و هم پیشگیری دارد؛ را در قالب یک گزارش کامل تهیه نمایند؛ تا بتوانیم تصمیمات جامعی در این خصوص اتخاذ نماییم.

تاریخ درج خبر : پنج شنبه ٢٨ تير ١٣٩٧  |  کد خبر : ١٢١٤٤ | تعداد نمایش خبر : 375