صفحه اصلی > اخبار معاونت ها > معاونت بهداشتی

در راستای پیشگیری از بیماریها در هنگام بازگشت حجاج به کشور صورت گرفت؛
انجام تمهیدات و برنامه ریزی های لازم بهداشتی توسط کارشناسان حوزه بهداشت استان

معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: باتوجه به امکان شیوع برخی بیماریهای مسری مانند آنفلوانزا و وبا رعایت بهداشت فردی در بین زائرین سفر حج امری ضروری است.

دکتر علی موصلی افزود: اقدامات بهداشتی و تمهیدات لازم در خصوص حفظ سلامت زائران در بازگشت از مکه مکرمه صورت گرفته است.

دکتر فریده فخار رئیس پیشگیری از بیماریهای واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: کار اصلی ما زمانی آغاز می شود که زائرین به کشور برگردند؛ در این راستا هماهنگی های لازم جهت استقرار آمبولانس و پزشک مستقر در فرودگاه و در هنگام ورود حجاج  و معاینه زائران انجام شده است.

دکتر فخار بیان کرد: پس از انجام معاینات و گرفتن شرح حال و گزارش از وضعیت سلامت حجاج در هنگام ورود به کشور هر فردی که دارای تب و علائم هشدار دهنده باشد؛ سریعا به پایگاه مراقبت مرزی هدایت و پزشک بصورت اختصاصی درمان را بر روی بیمار انجام خواهد داد.

رئیس پیشگیری ازبیماریهای واگیر معاونت بهداشتی عنوان کرد: به جز آموزش هایی که در مساجد و مکان های کاروان زائران قبلا داده شده در فرودگاه ها نیز برای تمامی زائران جمع بندی مطالب بیان شده و بر رعایت  بهداشت و اصول مراقبت های فردی تاکید می گردد.

تاریخ درج خبر : دوشنبه ٢٨ مرداد ١٣٩٨  |  کد خبر : ١٥٥٠٧ | تعداد نمایش خبر : 163