صفحه اصلی > اخبار معاونت ها > معاونت بهداشتی

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان:
استقرار پرونده الکترونیک سلامت و نظام ارجاع از اولویت های بهداشت است

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: زنجیره ارائه خدمات از سطح اول به سطوح بالاتر و بالعکس را نظام ارجاع سلامت می نامند.

دکتر محمود حسین پور افزود: استقرار پرونده الکترونیک سلامت، نظام ارجاع و پزشک خانواده از اولویت های بهداشت محسوب می شود.

وی بیان کرد: برگزاری دوره های آموزش سیستم نظام و فراهم نمودن ساز و کار و ملزومات آن اولین مؤلفه های ارتقاء این سیستم در سطح دانشگاه علوم پزشکی می باشد.

دکتر عبدالله غریب زاده معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان به مزایای ارزنده سیستم نظام ارجاع پرداخت و گفت: کاهش هزینه های جابجایی بیمار و عدم سرگردانی آنها در طول دوره درمان، انتخاب درست پزشک متخصص و جلوگیری از مراجعه به پزشکان متعدد از مزیت های این سیستم می باشد.

دکتر غریب زاده افزود: سیستم نظام ارجاع یک برنامه تکلیفی از سوی وزارت بهداشت است که همه ما ملزم به انجام هرچه بهتر آن هستیم.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان خاطر نشان کرد: عدم وجود ساختار نظام مند برای پذیرش بیماران ارجاعی سطح یک درسطح تخصصی عدم ارائه  پسخوراند منظم، نتیجه ارجاع از سطح تخصصی به سطح یک، نبود ساز و کار مشخص برای پیگیری وضعیت بیمار توسط پزشک خانواده و سطح یک، مشکلات نوبت گیری بیماران ارجاعی از مراکز بهداشتی و درمانی روستایی در درمانگاه های تخصصی در شهرستان از چالش های این برنامه است.

این جلسه با حضور معاون بهداشتی، معاون درمان و مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان برگزار شد.

تاریخ درج خبر : چهارشنبه ٢٣ مرداد ١٣٩٨  |  کد خبر : ١٥٤٧٤ | تعداد نمایش خبر : 219