صفحه اصلی > اخبار معاونت ها > معاونت بهداشتی

کمیته التور در معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان برگزار شد

کمیته التور با حضور معاون فنی حوزه معاونت بهداشتی در سالن اجتماعات مرکز بهداشت استان برگزار شد.

دکترفریده فخار، رئیس گروه سلامت و پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: هدف از تشکیل کمیته التور، آمادگی اعضای کمیته در راستای پیش گیری از بیماریهای منتقله از آب و غذا و آمادگی برای بازگشت حجاج و زائران کربلا می باشد.

مهندس محمد دلاوری، کارشناس بیماریهای منتقله از آب و غذا در معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: بیماری التور یا شبه وبا، یک بیماری نسبتاً شایع در میان زائران کربلا می باشد که گاهاً در افرادی که از کربلا  بازگشته اند، دیده شده است؛ التور یک بیماری مسری محسوب می شود که باید مورد توجه قرار گیرد.

دلاوری افزود: بیماری التور می تواند برای فرد و نزدیکان فرد مبتلا خطرساز باشد؛ بنابراین نه تنها زائران کربلا بلکه نزدیکان این افراد نیز باید موارد و توصیه های پزشکی و بهداشتی را رعایت نمایند.

کارشناس بیماریهای منتقله از آب و غذا بیان کرد: یکی از راه های انتقال بیماری التور به انسان، استفاده از آب و یا غذای آلوده می باشد؛ به همین علت زائران کربلا ممکن است بصورت ناخواسته از موارد ناسالم و آلوده استفاده نموده باشند و به علت مسری بودن بیماری التور، سایرین را نیز درگیر این بیماری کرده باشند.

دلاوری گفت: در صورت دیده شدن موارد اسهال در افراد با سابقه سفر به حج و کربلا، انجام آزمایش ضروری است.

تاریخ درج خبر : دوشنبه ٢١ مرداد ١٣٩٨  |  کد خبر : ١٥٤٦٤ | تعداد نمایش خبر : 160