صفحه اصلی > اخبار معاونت ها > معاونت بهداشتی

جلسه توجیهی و هماهنگی اجرای بسته خدمات پایه سلامت کارکنان دولت برگزار شد

جلسه توجیهی و هماهنگی اجرای بسته خدمات پایه سلامت کارکنان دولت در سالن کنفرانس معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.

دکتر علی موصلی، معاون فنی حوزه معاونت بهداشتی گفت: جهت توانمندی های ذهنی، جسمی و روانی کارکنان و برای برآورده کردن نیازهای توسعه و پیشرفت جامعه و به منظور حفظ ارتقای سلامت کارکنان، اجرای بسته خدماتی الزامی می باشد.

دکتر موصلی با بیان اینکه اغلب کارکنان دولت به دلیل سبک زندگی ناسالم و کم تحرکی که دارند، در معرض خطر هستند، پیش گیری و تشخیص و درمان زود هنگام بیماریها را امری ضروری دانست و افزود: دستگاههای دولتی مکلفند که برنامه فعالیت ورزش کارکنان را فراهم سازند.

مهندس شاهرخ، زمردی رییس گروه سلامت کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: هدف اجرای بسته خدمات پایه سلامت کارکنان، ارتقای سلامت کارکنان دولت و پیش گیری از عوارض و مشکلات ناشی از محیط کار می باشد.

وی افزود: تأمین محیط کار سالم در بخش اداری، سبب کاهش هزینه بیماری های ناشی از شرایط کار و عوامل زیان آور محیط کار و فراهم آوردن محیط کار ایمن و شاداب و نهایتاً موجب افزایش کارایی و بهره وری می گردد.

در این جلسه، نماینده گان ادارات استان با نحوه اجرای بخشنامه خدمات سلامت کارکنان دولت آشنا شدند.

جلسه توجیهی و هماهنگی اجرای بسته خدمات پایه سلامت کارکنان دولت با حضور معاون فنی حوزه معاونت بهداشتی، مدیر گروه های واحدهای ستادی معاونت بهداشتی، کارشناس دبیرخانه شورای سیاست گذاری سلامت استان و نمایندگان ادارات استان برگزار شد.

تاریخ درج خبر : چهارشنبه ١٦ مرداد ١٣٩٨  |  کد خبر : ١٥٤٣٣ | تعداد نمایش خبر : 202