صفحه اصلی > اخبار معاونت ها > معاونت آموزشی

جشن دانش آموختگی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان برگزار شد

جشن فارغ التحصیلی بیش از 140 دانش آموخته رشته های مختلف از دانشکده بهداشت و دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با حضور مسئولان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در سالن فارابی مجتمع آموزشی درمانی پیامبر اعظم (ص) بندرعباس برگزار شد .

دکتر علیرضا سبحانی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت : دانش آموختگان دانشکده پرستاری و مامایی شرکت کننده در این مراسم شامل 30 نفر از دانشجویان پرستاری و 30 دانشجوی مامایی در مقطع کارشناسی بودند .

وی افزود : در این مراسم باشکوه تعداد 15 دانشجو در مقطع ناپیوسته بهداشت عمومی ، 7 دانشجوی ناپیوسته حشره شناسی ، 17 دانشجوی ناپیوسته بهداشت محیط ، و در مقطع پیوسته 22 دانشجوی بهداشت محیط ، 21 دانشجوی بهداشت عمومی ، و 20 دانشجوی بهداشت حرفه ای از دانشکده بهداشت بندرعباس شرکت داشتند .

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان تصریح کرد: : امیدواریم با بهره گیری از آموخته های چندین ساله خود و با توکل بر خدا ، موجبات ترقی خود و پیشرفت کشور عزیزمان را فراهم کنید .

دکتر سبحانی ابراز کرد : از همین امروز مسیر زندگی شما تغییر خواهد کرد و به مسیر جدیدی وارد خود خواهید شد. مطمئناً تعدادی از شما عزیزان وارد چرخه بهداشت و درمان خواهید شد ؛ و به عنوان همکار در حوزه علوم پزشکی و بهداشت و درمان فعالیت خواهید کرد؛ بنده به نوبه خود برای شما عزیزان آرزوی موفقیت و پیروزی دارم .

تاریخ درج خبر : يکشنبه ١٦ خرداد ١٣٩٥  |  کد خبر : ٤٨٧٧ | تعداد نمایش خبر : 759