صفحه اصلی > اخبار معاونت ها > معاونت آموزشی

پیام دکتر محمد شکاری قائم مقام وزیر و رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان
بمناسبت 16 آذرماه روز دانشجو

دانشجویان به عنوان قشر تاثیرگذار جامعه همواره نقشی ویژه ایفا نموده اند و در هر زمان که دانشجو بیدار باشد، استبداد و خودکامگی به خاموشی می رود. امروز کشور عزیزمان ایران ، بیش از هر زمان دیگری، به تحرک و پویایی دانشگاه و دانشجویان فرهیخته برای اعتلای بیشتر نیاز دارد و این جوانان عزیز وآینده ساز کشور هستند که می توانند موجبات سربلندی این مرز و بوم را فراهم نمایند کما اینکه توجه ویژه مقام معظم رهبری به قشر دانشجو بیانگر اهمیت این عزیزان در رقم زدن آینده ای روشن است و بی شک ما در این راستا از16 آذر بعنوان یک حماسه با شکوه و یک فرهنگ ارزشمند ملی به نیکی یاد می کنیم.

16 آذر نماد شعور و بلوغ فکریِ نسل بیدار و پیشروی جامعه دانشگاهی ما است که با نقش آفرینی موثر خود درمسیر استکبار ستیزی ، استقلال طلبی و آزادی خواهی این سرزمین نمایش درخشانی در سپهر سیاسی این کشور به ظهور رسانیده اند.
دانشگاهی که همواره در کنار آحاد ملت در بطن تحولات سیاسی – اجتماعی کشور حضوری آگاهانه داشته است و با رقم زدن صحنه های جاودانی چون انقلاب شکوهمند اسلامی و هشت سال دفاع مقدس ، اوج بصیرت، آگاهی و میهن پرستی خود را نشان داده است.

16 آذر كه نشان از پايمردي و ايستادگي دانشجوي مسلمان در برابر نظام سلطه دارد ياد آور رشادت دانشجوياني است كه سينه خود را در برابر تيرهاي استعماري دشمن سپر كردند و در گذر زمان فرياد ضد استكباري ملت ايران را به گوش جهانيان رسانده اند.دانشجوي آگاه با الهام از سيره سياسي الهي امام امت ، نصايح رهبر فرزانه انقلاب و حركت در خط سرخ شهادت ،توانسته است دور از هياهوي تبليغاتي دشمنان ،استقلال طلبي،آزادي خواهي و استكبار ستيزي خود را حفظ كند.

دانشجويي كه در مكتب حسيني بالنده و رشد يافته است در تمامي عرصه هاي علمي ،سياسي و اجتماعي با نصب العين قرار دادن فرمايشات مقام معظم رهبري؛ حاضر شده و به عنوان نيروي محركه فكري جامعه باعث بالندگي كشور اسلامي ايران مي شود.

بی شک، نعمت بزرگ استقلال و آزادی و امنیت پایدار امروز کشورمان مرهون مجاهدت و فداکاری جوانان و دانشمندان بزرگواری است که با خون خود نهال پر خیر و برکت انقلاب اسلامی را آبیاری کردند.

دانشجويان عزیز سفيران دانش هستند و دانش منشاء قدرت؛ داشتن روحيه جستجو و تحقيق، تفكر انتقادي و نوشتاري برمبناي اصلاح و همچنين تفكر قبل از گفتار، لازمه فعاليتهاي علمي دانشجويان است  واین  فرصتی است که نقش برجسته و پررنگ دانشجویان  ، این قشر عظیم و سرنوشت ساز را در جامعه یادآوری کنیم و یادمان نرود که آن ها همواره در جهت شکوفایی ایران بزرگ تلاش کرده اند

آن چيزى كه ما از محيط دانشجويى‏مان انتظار داريم، پيشرفت علم، انديشه ، عمق انديشه دينى و ايمان دينى، عمق معرفت دينى و روشن‏بينى دينى، دست‏يافتن به قلمروهاى جديد، هم در زمينه علم، هم در زمينه معرفت دينى در محيط دانشجويى است، دانشگاه ما و محيط دانشجويى ما بايستى در همه اين عرصه‏ها پيشرفتهاى حقيقى و چشمگيرى كند و اين پيشرفتها را ان‏شاءالله خواهد كرد.

بر خود لازم می دانم از همه تلاشها در جهت پیشرفتهای علمی کشور وجانفشانی شهدای سنگر علم که با نثار خون پاک خویش، راه استقلال و آزادگی را برای ما هموار نمودند و دانشمندانی که با اراده سترگ، گام در عرصه پژوهش گذاشتند تا همواره این ملت سربلند، مسیر تعالی خود را با قدرت و جدیت در همه ابعاد ادامه دهد ،تشکر و قدردانی نمایم.
ودر خاتمه؛ امیدوارم جامعه دانشگاهی کشور در کنار ملت بزرگ ایران و در سایه سار درخت تنومند ایمان، وحدت و همدلی، توسعه و ترقی میهنمان را در تمام مراحل علمی،اجتماعی،فرهنگی و سیاسی به بار اوردتا پرچم مقدس ایران در سراسر گیتی بر قله های افتخار به اهتزاز در آید.

تاریخ درج خبر : دوشنبه ١٦ آذر ١٣٩٤  |  کد خبر : ٣٠٧٨ | تعداد نمایش خبر : 3157