صفحه اصلی > اخبار معاونت ها > معاونت آموزشی

برگزاری جشن دانشجویان ورودی جدید دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان

جشن بزرگ دانشجویی دانشجویان ورودی جدید دانشکده های دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با حضور گسترده دانشجویان و مسئولان دانشگاه در سالن فارابی مجتمع آموزشی درمانی پیامبر اعظم (ص) برگزار شد.

دکتر عبدالعظیم نجاتی زاده در بخشی از برنامه های این جشن در حضور دانشجویان به مقوله علم آموزی و انجام تحقیقات دانشجویی اشاره کرد و گفت : فعالیتهای تحقیقاتی از اولویت های دانشجویان است ؛ دانشجویان باید یک سری آرمان ها در ذهن خود پرورش دهند که در آینده مولد علم باشد .

دکتر نجاتی زاده افزود : در عرصه دانشجویی هم بخوانید و هم تولید علم و محصول کنید ؛ هر کس با هر ایده ای کار پژوهشی دارد معاونت تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی در این عرصه استقبال می کند .

وی تصریح کرد : اگر علم یکی از اهرم های تولید ثروت باشد ، ثروت همان سلامت است که در دانشگاه تولید می شود و سیستمی که هم تولید علم می کند و هم تولید سلامت ، باید توانمند و کارآمد ، و در آخر پاسخگوی سلامت جامعه باشد .

دکتر علیرضا سبحانی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اشاره به اینکه هم اکنون  3 هزار و 208 دانشجو در دانشکده های دانشگاه مشغول به تحصیل هستند گفت : تعداد کل دانشجویان ورودی 1394 مهرماه  " 569 دانشجو " بهمن ماه " 246 دانشجو " می باشند .

دکتر سبحانی تعداد کل دانشجویان در حال تحصیل به تفکیک رشته ها در دانشکده ها را اینگونه اعلام کرد ، پزشکی دولتی " 597 دانشجو " پزشکی خودگردان " 315 دانشجو " دندانپزشکی دولتی "  181 دانشجو  " دندانپزشکی خودگردان " 65  دانشجو "  داروسازی دولتی "  25 دانشجو "

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به آمار دانشجویان دانشکده های پرستاری ، پیراپزشکی و بهداشت در استان تعداد کل دانشجویان در این دانشکده های را به شهر ذیل ذکر کرد :

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان یادآور شد : بیش از  2 هزار و 271 دانشجو رشته پیراپزشکی در استان مشغول به تحصیل هستند .

تاریخ درج خبر : يکشنبه ١٩ مهر ١٣٩٤  |  کد خبر : ٢٤١٣ | تعداد نمایش خبر : 706