صفحه اصلی > اخبار معاونت ها > معاونت آموزشی

طی مراسمی با حضور مسئولان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان و دانشجویان صورت گرفت:
آغاز سال تحصیلی دانشجویان جدید دانشکده پزشکی بندرعباس

مراسم رسمی آغاز سال تحصیلی دانشکده پزشکی بندرعباس ویژه دانشجویان پزشکی جدیدالورود با برگزاری کلاس توجیهی در خصوص مباحث آموزشی در دانشکده پزشکی بندرعباس برگزار شد.

دکتر احمدآقا نگهی رییس دانشکده پزشکی بندرعباس ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی به دانشجویان جدید الورود رشته پزشکی گفت: این روزها قطعا فراموش نشدنی است و در ذهن شما ماندگار خواهد شد، و خاطره اش تا سالها خواهد ماند.

دکتر نگهی افزود: هر انسان باید در زندگی خود هدف داشته باشد؛ آغاز زندگی هدفمند و تلاش در طول مراحل زندگی بدون شک موفقیت های بزرگی را در پی خواهد داشت.

وی عنوان کرد: هدف از برگزاری این جلسه آشنایی دانشجویان با محیط دانشکده و همچنین محیط مراکز آموزشی درمانی برای دوران بالینی است که انشاالله با آسودگی خاطر برنامه ریزی کنید.

دکتر مهدی حسنی آزاد معاون آموزشی دانشگاه گفت: شما دانشجویان پا به راهی گذاشته اید که از همه لحاظ محترم شمرده شده است؛ حتما جدی بگیرید و از اساتید در مسیر علم آموزی استفاده کنید.

دکتر حسنی آزاد بیان کرد: برای رشد و بالندگی خود باید با پشت سر گذاشتن همه سختی ها تلاش کنید؛ امیدوارم در این مسیر موفق و پیروز باشید.

این مراسم با حضور معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، رییس دانشکده پزشکی، جمعی از اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه و دانشجویان جدید الورود دانشکده پزشکی بندرعباس برگزار شد.

تاریخ درج خبر : چهارشنبه ١٠ مهر ١٣٩٨  |  کد خبر : ١٥٨١٨ | تعداد نمایش خبر : 145