صفحه اصلی > اخبار معاونت ها > معاونت آموزشی

طی ارتباط ویدئو کنفرانس با پژوهشگر دانشگاه کوییزلند استرالیا صورت گرفت؛
برگزاری کارگاه مجازی تله مدیسین در دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان

مدیر روابط بین الملل دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: در راستای بین المللی سازی دانشگاه در حوزه آموزش، کارگاه آموزشی دانشجویان دانشکده پیراپزشکی بندرعباس بصورت ویدئو کنفرانس با موضوع تله مدیسین یا پزشکی از راه دور توسط دکتر فرهاد فاتحی پژوهشگر دانشگاه کوییزلند استرالیا برگزار شد.

دکتر حامد گوکلانی افزود: با تلاش و پیگیری دکتر نسرین داوری دانشیار دانشکده پیراپزشکی، ارتباط ویدئو کنفرانسی با یکی از پژوهشگران دانشگاه کوییزلند و مرکز تحقیقات سلامت الکترونیک استرالیا برقرار شد و دانشجویان مقطع کارشناسی رشته فناوری اطلاعات سلامت با حضور در این کارگاه، مبحث تله مدیسین را فرا گرفتند.

دکتر داوری عضو هیات علمی دانشگاه و استاد دانشکده پیراپزشکی بندرعباس گفت: دکتر فاتحی پژوهشگر ایرانی مرکز تحقیقات سلامت الکترونیک و استاد دانشگاه کوییزلنداسترالیا می باشد که حدود 9 سال است در زمینه ی تله مدیسین و سلامت همراه کارهای پژوهشی انجام داده است.

وی افزود: در این ویدئو کنفرانس که با حضور دانشجویان رشته فناوری اطلاعات سلامت و اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان برگزار گردید، دکتر فاتحی به تشریح تله مدیسین و همچنین تجربیات و مقالات خود در این زمینه پرداخت که باعث ایجاد انگیزه در دانشجویان برای انجام تحقیقات کاربردی مشابه در این زمینه شد.

در پایان کارگاه، دانشجویان سوالات و دغدغه های خود را در زمینه تله مدیسین با دکتر فاتحی به اشتراک گذاشتند.دانشجویان ضمن ابراز رضایت از برگزاری این کارگاه خواستار تداوم آموزش مجازی توسط اساتید پژوهشگر در حوزه های مختلف رشته فناوری اطلاعات سلامت شدند.

تاریخ درج خبر : دوشنبه ١٦ ارديبهشت ١٣٩٨  |  کد خبر : ١٤٦٧١ | تعداد نمایش خبر : 278