صفحه اصلی > اخبار معاونت ها > معاونت آموزشی

رئیس دانشکده پزشکی بندرعباس:
مرحله بالینی آموزش پزشکی رابطه بین دروس تئوری و کاربرد بالینی را تقویت می کند

رییس دانشکده پزشکی بندرعباس گفت: امروزه برخورد زود هنگام بالینی برای دانشجویان پزشکی در برنامه های درسی دانشگاههای معتبر دنیا جای گرفته است؛ ارائه دروس علوم پایه بدون ارتباط با مباحث بالینی، در دانشجویان توجه و تمرکز کافی را جهت یادگیری عمیق فراهم نمی نماید.

دکتر احمد نگهی افزود: مرحله بالینی آموزش پزشکی انگیزه در دانشجویان، توانایی حل مسأله، حس پزشک بودن و اعتماد به نفس و برقراری رابطه بین دروس تئوری و کاربرد بالینی را تقویت می کند.

دکتر نگهی بیان کرد: دانشجویان سال 4 رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با هدف آغاز آموزش پزشکی در مرحله بالینی در جلسه توجیهی و بازدید از مراکز و بخش های مختلف درمانی مجتمع آموزشی، پژوهشی درمانی پیامبر اعظم (ص) بندرعباس شرکت کردند.

وی اظهار داشت: در جلسه توجیهی و بازدید میدانی دانشجویان پزشکی بندرعباس از مراکز و بخش های مختلف مجتمع آموزشی، پژوهشی و درمانی پیامبر اعظم (ص) به مباحثی در مورد واحد پذیرش مراکز درمانی، روند مراجعه بیماران و دریافت خدمات از بیمارستان، اورژانس، تریاژ بیماران، پذیرش بیمار و دریافت مدارک، ثبت اطلاعات در سیستم HIS و اهمیت ثبت کد ملی در سیستم اشاره شد.

دکتر نگهی تصریح کرد: نحوه استفاده از پرونده بیمار توسط دانشجو، موارد منع کپی برداری یا عکسبرداری از پرونده بیماران، دستورالعمل وزارتخانه در خصوص میزان دسترسی به پرونده های بیماران حتی ریاست بیمارستان، جنبه قانونی و محرمانه بودن پرونده ها و همچنین دسترسی به سیستم  HIS از دیگر موضوعاتی بود که در این جلسه به آنها اشاره شد.

وی ابراز کرد: دانشجویان پزشکی در ادامه با حضور در ساختمان اداری و حوزه ریاست مجتمع پیامبر اعظم (ص)، مجتمع آموزشی فارابی شامل (سالن ها، کلاس ها و کتابخانه)، مرکز بیماری های خاص ابوریحان، واحد ام آر ای و سی تی اسکن، اورژانس بیمارستان شهید محمدی شامل: (تریاژ، داروخانه، رادیولوژی، اورژانس جراحی، اورژانس داخلی و اندوسکوپی و کلونوسکوپی در طبقه دوم اورژانس)، با نحوه ارائه خدمت و چگونگی گذراندن دوره آموزش خود آشنا شدند.

رئیس دانشکده پزشکی بندرعباس اظهار داشت: در ادامه این بازدید ها دانشجویان با کلینیک های تخصصی دانشگاه آشنا شدند؛ حضور در آزمایشگاه جامع تخصصی دانشگاه و بخش پاتولوژی آزمایشگاه از دیگر برنامه های آنان بود که با ارائه توضیحاتی جامع توسط مسئول بخش پاتولوژی پایان یافت.

از دیگر برنامه های این بازدید چند ساعته حضور در کلینیک طب کار و بخش های بستری بیمارستان شهید محمدی بود که پس از بازدید و ارائه مباحث آموزشی و توجیهی لازم انجام شد.

تاریخ درج خبر : يکشنبه ١٤ بهمن ١٣٩٧  |  کد خبر : ١٤٠٤٢ | تعداد نمایش خبر : 240