صفحه اصلی > اخبار معاونت ها > معاونت آموزشی

رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در جمع دانشجویان دانشکده دندانپزشکی بندرعباس:
برنامه های آموزشی دانشجویان از اصول اساسی دانشکده ها است

رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در جمع دانشجویان دندانپزشکی بندرعباس گفت: برنامه های آموزشی دانشجویان جزو برنامه های روتین و از اصول اساسی دانشکده ها است و طبق روال با جدیت پیگیری خواهد شد.

نشست مشترک دانشجویان دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با دکتر داودی رییس دانشگاه در راستای بررسی مشکلات آموزشی دانشجویان در سالن کوثر دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه نمایندگان دانشجویان با ارائه مباحث مختلف آموزشی دغدغه های دانشجویان را برای رسیدن به خروجی مناسب و با کیفیت در زمان فارغ التحصیلی بیان نمودند و همچنین با توجه به هزینه های بالای مواد اولیه دندانپزشکی، بر افزایش اعتبارات آموزشی تاکید کردند.

دکتر سید حسین داودی ضمن ابراز خرسندی از دیدار دانشجویان گفت: دانشجویان و اعضاء هیات علمی پایه و اساس دانشگاه هستند و دفتر رییس دانشگاه به روی هیچ کس بسته نیست ؛ شهروندان، همکاران و دانشجویان هر گونه درخواست یا مطالباتی از دانشگاه داشته باشند می توانند با مراجعه به اینجانب و اعضاء هیات رییسه پیگیر درخواست های خود باشند.

نماینده دانشجویان دانشکده دندانپزشکی از رییس دانشگاه خواست با توجه به هزینه بر بودن مواد و تجهیزات مصرفی نسبت به تخصیص اعتبارات ویژه به این دانشکده مشکلات حوزه آموزشی دانشجویان به حداقل ممکن برسد.

وی دربخش دیگری از صحبت های خود به کمبود اعضاء هیئت علمی در برخی از رشته ها اشاره کرد و افزود: در برخی از رشته ها با کمبود اساتید مواجه هستیم ؛ لذا با نیروی انسانی موجود، اساتید تمام تلاش خود را می کنند تا بهترین آموزش ها را به دانشجویان ارائه دهند و از همگی آنها تقدیر و تشکر دارم.

دکتر داودی با اشاره به اینکه اعتباراتی خارج از اعتبارات مصوب دانشکده جهت هزینه کرد در خصوص تهیه اقلام موردنیاز دانشجویان اختصاص داده شده است؛ اظهار کرد: پس از اعلام نیاز توسط دانشکده و جلسه مشترک با معاونت آموزشی دانشگاه درخواست ها و کمبود های این دانشکده در اسرع وقت تهیه و تامین خواهد شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در خصوص کمبود نیروی هیئت علمی در دانشکده دندانپزشکی گفت: با توجه به نقل و انتقلات نیروهای تخصصی بنا به تصمیمات دانشکده هم اکنون هیچ محدودیتی در خصوص جذب نیروی هیئت علمی در این دانشکده وجود ندارد درخواست ها اعلام شود طبق زمانبندی لازم این موضوع نیز در دستور کار دانشگاه قرار خواهد گرفت.

تاریخ درج خبر : سه شنبه ٢٧ آذر ١٣٩٧  |  کد خبر : ١٣٥٧٤ | تعداد نمایش خبر : 231