رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان سرزده از بیمارستان پیامبر اعظم (ص) قشم بازدید کرد

دکتر حسین فرشیدی به همراه دکتر حسن نژاد، معاون امور اجتماعی دانشگاه به منظور بررسی وضعیت ارائه خدمات درمانی از بیمارستان پیامبر اعظم (ص) بازدید کردند.

دکتر فرشیدی با حضور در بخشهای مختلف بیمارستان از بیماران عیادت و روند درمان آنها را بررسی کرد.

وی در جلسه ای که با حضور دکتر دبیری رئیس بیمارستان پیامبر اعظم (ص) قشم و مدیران داخلی تشکیل شد بر اجرای صحیح و به موقع کارانه پرسنل، پرستاران و پزشکان تاکید کرد.

بررسی وضعیت آمبولانس های دریایی قشم و پیگیری الحاق آمبولانس های جدید به سیستم اورژانس دریایی جزیره قشم از مواردی بود که در این جلسه مطرح شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با تیم همراه از ساختمان های بیمارستان و همچنین شبکه بهداشت و درمان قدیم جزیره قشم به منظور تغییر کاربری و ورود به چرخه ارائه خدمات بهداشتی و درمانی بازدید کرد.

دکتر فرشیدی در حاشیه این سفر با تاکید بر رعایت مسائل بهداشتی و عدم مصرف دخانیات، وضعیت بهداشتی بعضی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی قشم را با حضور کارشناس بهداشتی شبکه بررسی و تذکرات لازم را ارائه کرد.

تاریخ درج خبر : پنج شنبه ١٠ مرداد ١٣٩٨  |  کد خبر : ١٥٣٦١ | تعداد نمایش خبر : 348