آموزش عملی مراقبت از سالمندان در قشم
 

کارشناس مسئول واحد سلامت خانواده و جمعیت شبکه بهداشت و درمان قشم گفت: هدف از برگزاری این کارگاه ارتقاء کیفیت خدمات ارائه شده به گروه سنی سالمندان است؛ مراقبت سالمندی و بهره‌گیری از نهایت تلاش تیم بهداشتی درمانی است تا سالمند به مرحله حاد بیماری که منجر به بستری شدن است؛ نرسد.

نسرین لطفی افزود:  فرهنگ سازی برای تکریم سالمندان و ایجاد شرایط لازم برای تأمین سلامت و نگهداری آنان در خانواده و جامعه از اصول اولیه مراقبت از سالمندان است.

روح الامینی کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان قشم گفت: انتخاب نوع غذا در برنامه غذایی روزانه از اهمیت خاصی برخوردار است ؛ نکته اساسی در برنامه غذایی سالمندان، مصرف مواد غذایی کم چربی و کم کلسترول مانند: شیر و لبنیات کم چرب، کاهش مصرف روغن، کره، خامه و مواد غذایی کم نمک و پر فیبر است.

کارشناس مسئول واحد سلامت روان شبکه بهداشت و درمان شهرستان قشم گفت: سالمندی آخرین مرحله زندگی هر فردی محسوب می شود. سن مربوط به این دوران از 60 سالگی به بعد است؛ یعنی سن هر فردی که از 60 سال گذشت، وارد مرحله سالمندی شده است.

مهری رئوفی افزود: دوره سالمندی سرشار از انواع احساس کمبودهایی مانند از دست دادن همسر، دوستان و نزدیکان، عدم استقلال مالی و نارسایی های جسمانی است و در صورتی که اصولی برای مقابله با این عوامل به کار گرفته نشود، می تواند باعث تشدید استرس و اضطراب در افراد سالمند شود.

وی ابراز کرد: این عوامل و مجموع علل، می توان نتیجه گرفت که استرس و اضطراب افراد سالمند را به میزان زیادی تحت تاثیر قرار می دهد و سلامتی آنها را به خطر می اندازد.

این کارگاه به منظور ارتقاء کیفی دانش و مهارت پرسنل بهداشتی شبکه بهداشت شهرستان قشم در مراقبت سالمندان، توسط واحد سلامت خانواده و جمعیت این شبکه با همکاری واحد سلامت روان برگزار شد.

تاریخ درج خبر : يکشنبه ٦ مرداد ١٣٩٨  |  کد خبر : ١٥٣٣٢ | تعداد نمایش خبر : 130
 

 


خروج