دیدار مدیر شبکه بهداشت ودرمان با فرمانده جدید سپاه پاسداران شهرستان رودان

مدیرشبکه بهداشت و درمان شهرستان رودان به همراه دکتر حسن نژاد مسئول بسیج جامعه پزشکی هرمزگان و رنجبری جانشین بسیج جامعه پزشکی استان با سرهنگ عبدالله صادقی فرمانده سپاه پاسداران ناحیه رودان دیدار کردند.

دکتر نظرنژاد ضمن تبریک انتصاب سرهنگ صادقی به فرماندهی سپاه پاسداران شهرستان رودان گفت: مجموعه سپاه پاسداران شهرستان همیشه در کنار شبکه بهداشت و درمان بوده  و در راستای ارتقاء وضعیت سلامت مردم هر جا که دست یاری به سوی آنها دراز کرده ایم، با روی باز و جهادگونه با ما همکاری داشته اند که نمونه بارز آن خدمت رسانی به مناطق محروم شهرستان در قالب طرح ملی ریشه کنی فلج اطفال و طرح ملی پیشگیری از فشار خون بالا که بسیجیان این نهاد انقلابی خدمات فراوانی را به مردم حاشیه شهر و روستاها ارائه نمودند.

سرهنگ صادقی نیز با تشکر از اقدامات شبکه بهداشت و درمان بیان داشت : آنچه که در عمل از فعالیت ها و اقدمات مدیریت و پرسنل شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان شهرستان می بینیم، نشان دهنده روحیه بسیجی و حرکت بسیجی وار در راستای ارائه خدمات سلامت به مردم شهرستان است.

وی افزود: کار کردن با این روحیه و کاهش آلام مردم نقشی مؤثر در خنثی کردن توطئه دشمنان دارد و از طرفی مردم بصیر و انقلابی نیز تلاش ها و خدمات خدمتگزاران خود را می بینند و اگر بدانند که مسئولان در کنار آنان هستند، نواقصات موجود را تحمل خواهند کرد.

دکتر نظرنژاد با اهدای تابلویی مزین به آیات وحی از زحمات فرمانده و پرسنل سپاه قدردانی کرد؛ همچنین مسئول بسیج جامعه پزشکی استان نیز با اهدای هدایایی از زحمات دکتر نظرنژاد و سرهنگ صادقی برای حمایت از بسیج جامعه پزشکی شهرستان در جهت خدمت رسانی به مردم محروم این منطقه تقدیر نمود.

تاریخ درج خبر : شنبه ١٩ مرداد ١٣٩٨  |  کد خبر : ١٥٤٥٤ | تعداد نمایش خبر : 156