مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان رودان:
پیشگیری از بیماری های شغلی آسان است

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان رودان در کارگاه آموزشی بیماری های شغلی (طب کار) گفت: بیماری های شغلی به علت فعالیت کاری فرد شاغل و در اثر عوامل زیان آور محیط کار بوجود می آید. که تفاوت این نوع بیماری ها با سایر بیماری ها دیگر این است که پیشگیری از آنها آسان و مشخص است.

کارگاه آموزشی یک روزه بیماریهای شغلی (طب کار) ویژه پزشکان شاغل در مراکز بهداشتی درمانی شهری و روستایی و کارشناسان ایمنی و بهداشت شغلی رودان در راستای اجرای پروژه سلامت شغلی شاغلین صنایع و کارگاه های خانگی و غیر خانگی و اهمیت انجام معاینات سلامت شغلی شاغلین  توسط واحد بهداشت محیط و کار ، با حضور دکتر نظرنژاد مدیر شبکه بهداشت و درمان و توسط دکتر اسحاقی متخصص طب کار و عضو هئیت علمی دانشگاه و مهندس زمردی رئیس گروه سلامت کار در سالن غدیر شهرستان رودان برگزار شد.

دکتر نظر نژاد در ابتدای این کارگاه آموزشی با اشاره به اهميت  سلامت نيروي كار به عنوان اصلي ترين عامل در بهبود اقتصاد و رشد صنایع، کشاورزی خواستار توجه ویژه کارفرمایان و مدیران به سلامت نیروی کار شد که دستیابی به این مهم  با انجام معاینات بدو استخدام و ادواری و توجه به مقوله ایمنی و بهداشت شغلی ممکن می باشد.

دکتر اسحاقی در این کارگاه در خصوص نحوه انجام معاینات سلامت شغلی جهت شاغلین ، بیماریهای شغلی ، دستورالعملها و قوانین مربوط به بیماریهای شغلی برای پزشکان و کارشناس مطالبی عنوان کرد.

مهندس زمردی پیرامون چرخه و فرآیند انجام معاینات سلامت شغلی به سوالات حاضران پاسخ داد.

تاریخ درج خبر : چهارشنبه ٢١ آذر ١٣٩٧  |  کد خبر : ١٣٤٨١ | تعداد نمایش خبر : 143