صفحه اصلی > وبدای مراکز > حاجی آباد

تعداد فوتی های واژگونی اتوبوس در حاجی آباد به شش نفر رسید

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از کشته شدن شش نفر در حادثه واژگونی یک دستگاه اتوبوس با 49 نفر سرنشین در محور شهرستان حاجی آباد خبر داد.

دکتر فاطمه نوروزیان گفت: در ابتدا شش دستگاه آمبولانس از شهرستان حاجی آباد، پنج دستگاه آمبولانس از شهرستان بندرعباس و آمبولانس هوایی نیز از بندرعباس به محل حادثه اعزام و مصدومین توسط نیروهای امدادی به بیمارستان منتقل شدند.

وی افزود: از افراد فوت شده، یک تن در زمان رسیدن به بیمارستان، دو تن در محل حادثه و سه تن نیز در بیمارستان، فوت شدند که تعداد فوتی ها به شش نفر (3 مرد، یک کودک و 2 زن) و تعداد مصدومین به 43 نفر رسید و نیروهای درمانی مشغول خدمات رسانی به آنان هستند.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان ابراز کرد: 29 مجروح این حادثه، به بندرعباس انتقال یافتند که از این تعداد، 8 نفر با بالگرد، 13 نفر با آمبولانس زمینی و 8 نفر نیز با اتوبوس آمبولانس اعزام شدند.

دکتر نوروزیان گفت: هم اکنون 33 نفر در بیمارستان های استان بستری هستند که از این تعداد، 22 نفر در بیمارستان شهیدمحمدی، 5 نفر در بیمارستان خلیج فارس، 2 نفر در بیمارستان خاتم الانبیاء (ص) و 4 نفر نیز در بیمارستان فاطمه الزهرا (س) حاجی آباد بستری شده اند.

شایان ذکر است از تعداد مصدومین، 2 نفر با رضایت شخصی و 8 نفر نیز با مجوز پزشک از بیمارستان ترخیص شدند.

در حال حاضر خدمات رسانی به مصدومان همچنان ادامه دارد.

تاریخ درج خبر : شنبه ١ تير ١٣٩٨  |  کد خبر : ١٥٠٠٧ | تعداد نمایش خبر : 219