صفحه اصلی > وبدای مراکز > حاجی آباد

فرماندار حاجی آباد:
حساسیت پرسنل بهداشت و درمان نسبت به سلامت مردم قابل تقدیر است

نخستین جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان حاجی آباد در سال 98 با سه دستور کار بهبود وضعیت سلامت و تغذیه در مدارس، پیگیری وضعیت دفع پسماند و فاضلاب و برنامه خطر سنجی و فشارخون  به ریاست مهندس حمید جهانگیری فرماندار و رئیس شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان تشکیل شد.

در ابتدای این جلسه دکتر حسین اقتدار بختیاری، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان حاجی آباد بعنوان دبیر شورا پس از عرض خیر مقدم به اعضای شورا در خصوص دستورکارهای این جلسه گفت: از آنجایی که داشتن تغذیه سالم در دوران کودکی و نوجوانی می تواند در شکل گیری ذائقه افراد و رفتارهای تغذیه ای در بزرگسالی نقش بسزایی داشته باشد.

دکتر اقتدار بختیاری افزود: باید برای داشتن افراد سالم و پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر در سنین بالا که رابطه مستقیمی با نوع تغذیه فرد دارد آموزشهای تغذیه سالم مثل کاهش مصرف قند، نمک و چربی در دوران کودکی و نوجوانی به افراد داده شود.

وی ابراز کرد: از آنجایی که افراد بیشتر وقت خود در این سنین را در مدرسه می گذرانند و ممکن است در مدرسه به تبعیت از گروههای همسالان به خوردن تنقلات و مواد خوراکی ناسالم روی آورند باید آموزشهای تغذیه به دانش آموزان داده شود و بوفه های مدارس نیز مواد خوراکی سالم را به دانش آموزان عرضه کنند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان حاجی آباد با اشاره به آمار میزان مکملهای دارویی توزیع شده در مدارس از تلاش مجموعه بهداشت و درمان برای جبران کمبود میزان ویتامین D و آهن دانش آموزان خبر داد.

دکتر اقتدار بختیاری با اشاره به دستور کار دوم جلسه گفت: کمیته پیگیری وضعیت دفع پسماند و فاضلاب در سطح شهرستان با حضور نماینده ادارات و سازمانهای دخیل در این مسئله برگزار شده است و مهمترین مشکلات در این حوزه شناسایی و برای رفع آنها برنامه ریزی شده است که از جمله مهمترین تصمیمات اتخاذ شده بهسازی و آسفالت مسیر سایت دفع زباله بمنظور سهولت در دسترسی کامیونهای حمل زباله و فاضلاب و صدور اخطار کتبی برای خانوارهای دارای دفع نامناسب فاضلاب توسط اداره آبفای شهری است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان حاجی آباد گفت: برای حصول نتیجه و رفع مشکل نیاز به همکاری مردم در جلوگیری از جاری نمودن فاضلاب و پساب های غیر بهداشتی در سطح کوچه و خیابانها و پیگیری مستمر مسئولین امر هستیم.

در دستور کار سوم دکتر اقتدار بختیاری با اشاره به موضوع شعار امسال هفته سلامت خاطر نشان کرد: با توجه به نقش بالای بیماری فشارخون در ایجاد سکته های قلبی و مغزی و بیماریهای قلبی و عروقی شعار امسال هفته سلامت با موضوع فشار خون انتخاب شده است تا افراد نسبت به اندازه گیری و کنترل دوره ای فشار خون خود حساس شوند.

وی سپس با اشاره به آمار بیماریابی فشارخون، دیابت و خطر سنجی انجام شده در سطح شهرستان گفت: تاکنون طبق آمارهای موجود حدوداَ نیمی از بیماران فشارخونی و دیابتی حد انتظار پیش بینی شده را شناسایی کرده ایم اما برای ارتقاء این شاخص ها نیاز به همکاری و مراجعه مردم و پرسنل دولت به مراکز بهداشتی و درمانی و دریافت مراقبت های بهداشتی داریم که پرسنل ادارات می توانند با حساس سازی افراد خانواده، اطرافیان و همکاران خود آنان را به مراجعه و دریافت این خدمات تشویق کنند.

کارشناسان واحدهای سلامت خانواده، سلامت محیط و بیماریهای غیرواگیر نیز به ارائه گزارشات و آمارهای موجود در خصوص دستور کارهای این جلسه پرداختند و پرویز طاهری رئیس بیمارستان فاطمه الزهرا(س) شهرستان نیز گزارشی از وضعیت تجهیز و بهسازی بیمارستان ارائه کرد.

در انتهای این جلسه و پس از بیان نظرات سایر اعضا، مهندس حمید جهانگیری فرماندار حاجی آباد گفت: در بازدیدهای مکرری که از مجموعه بیمارستان داشته ام و بازدید اخیر که به اتفاق امام جمعه محترم انجام شد خود شاهد تلاش شبانه روزی و همت والای تیم مدیریت بیمارستان در ارائه خدمات مطلوب به مردم شهرستان بوده ام و شخصاَ از مدیریت بیمارستان خواستم که گزارش عملکردها در این جلسه شورا جهت اطلاع مسئولین شهرستان و مردم ارائه شود تا زحمات این عزیزان دیده شود.

وی اظهار کرد: دوران خدمت دوران خدمت دوران کوتاهی است که همانند سایر دوران زندگی خواهد گذشت و خاطر آن در ذهنها می ماند پس بهتر اینکه از این دوران کوتاه برای خدمت به مردم نهایت استفاده را کرد. اگر همه مسئولین شهرستان برای پیشرفت شهرستان و خدمت به مردم همت والا ، اتحاد و انسجام داشته باشند حتی در این شرایط سخت و محدودیتها هم می توان کارهای زیادی انجام داد که نفع آن به مردم برسد.

جهانگیری فعالیتهای حوزه بهداشت و درمان را قابل قبول دانست و گفت: حساسیت و دغدغه مندی پرسنل بهداشتی برای سلامت مردم قابل تقدیر است لذا مردم و کارکنان دستگاههای اجرایی باید از این فرصت های ایجاد شده توسط مجموعه شبکه بهداشت و درمان در بحث پایش و ارزیابی سلامت خود استفاده کنند.

تاریخ درج خبر : سه شنبه ١٠ ارديبهشت ١٣٩٨  |  کد خبر : ١٤٦٢٢ | تعداد نمایش خبر : 162