صفحه اصلی > وبدای مراکز > حاجی آباد

در راستای بازرسی و نظارت بهداشت و درمان محقق می شود:
حضور اعضاء هیئت رئیسه دانشگاه در بیمارستان ها و مراکز بهداشتی درمانی سراسر استان

معاونین و اعضاء هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی هر ساله در ایام نوروز با بازید از بیمارستان ها و مراکز درمانی در استان هرمزگان، روند خدمت رسانی به هموطنان را مورد بررسی و نظارت قرار می دهند.

معاون فرهنگی و دانشجویی و عضو هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: حضور پزشکان و کارکنان در بیمارستان ها و مراکز درمانی، خصوصاً در ایام تعطیلات نوروزی، همچنان در جهت خدمت به میهمانان و مراجعه کنندگان ادامه دارد.

دکتر عبدالعظیم نجاتی زاده افزود: بازدیدهایی که توسط تیم هیئت رئیسه انجام می شود، جهت بررسی و نظارت بر روند خدمت رسانی به مسافران و شهروندان در این ایام می باشد.

عضو هیئت رئیسه دانشگاه در بازدیدها و بررسی روند ارائه خدمات درمانی به مسافران نوروزی، حضور به موقع و حفظ آرامش همراه با خوشرویی را به پزشکان، پرستاران و دیگر همکاران توصیه کرد و از آنها خواست هر لحظه آمادگی هرگونه حادثه یا اتفاقی را پیش بینی کنند.

مراکز درمانی در محور بندرعباس – حاجی آباد و بندرعباس – میناب – سیریک و همچنین در جزیره قشم توسط دکتر نجاتی زاده بازدید و توصیه های لازم ارائه شد.

از دیگر اقدامات معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه در روز اول سال 1397 ارزیابی سرعت عمل اعزام کدهای سیاری مرکز فوریت های اورژانس 115 و بازرسی بهداشتی محیط با تیم فوریت های بهداشتی بود.

تاریخ درج خبر : يکشنبه ٥ فروردين ١٣٩٧  |  کد خبر : ١١١٤٦ | تعداد نمایش خبر : 636