صفحه اصلی > وبدای مراکز > بندر جاسک 


مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان جاسک:
جامعه ای سالم و پایدار با داشتن بهداشت امکان پذیر است
 

شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان جاسک سال 98 با حضور فرماندار و روسای ادارات تشکیل جلسه داد.

دکتر ابراهیمی در جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان اشاره به بررسی کیفیت میکروبی سامانه آب بونجی گفت: یکی از اصلی ترین مشکلات شهرستان جاسک تامین آب سالم و بهداشتی روستائیان است که امیدواریم با تامین زیر ساختهای لازم توسط مسئولان زیربط این امر محقق شود.

 وی افزود: یکی از عوامل بروز بیماریهای منتقله از آب و غذا از جمله بیماریهای گوارشی و عفونی عدم استفاده از آب آشامیدنی سالم و بهداشتی است لذا باید هر فرد به آب طبیعی سالم دسترسی داشته باشد.

مهندس محمد رادمهر فرماندار شهرستان جاسک با تاکید بر آموزش عمومی بهداشت در سطح جامعه گفت: بهداشت از اهمیت بالایی برخوردار است و تحقق توسعه پایدار با داشتن جامعه ای سالم اتفاق خواهد افتاد.

رادمهر با بیان اینکه نظارت بر مراکز تولید و عرضه مواد غذایی در ماه مبارک رمضان موجب آرامش و امنیت غذایی مردم خواهد شد اظهار داشت: در طول ماه مبارک رمضان بازدیدهای مشترک ادارات مرتبط از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی بصورت مستمر تداوم داشته باشد.

معصومه امیر محمودی مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان جاسک گفت: استاندارد سبوس در آرد باید بازنگری شود و از هرگونه افزودنی به غیر از افزودنی های مجاز در پخت نان ممنوع و تخلف است برای تولید نان سبوس دار استاندارد در شهرستان باید سبوس آن در کارخانه به آرد اضافه شود.

 دکتر عباس ابراهیمی گفت: با توجه گرم شدن هوا و قرار گرفتن ماه مبارک رمضان در فصل تابستان و احتمال شیوع بیماریهای منتقله از آب و غذا بویژه بیماریهای عفونی روده ای در مکانهایی که عرضه مواد غذایی بصورت دسته جمعی تهیه و توزیع می گردد افزایش می یابد.

وی اظهار کرد: نظارت و کنترل و بازرسی مستمر بازرسین بهداشت محیط از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و رستوران ها و قنادی ها و مساجد و حسینیه ها بصورت شبانه روزی در طول ماه مبارک رمضان صورت می گیرد. امیرمحمودی با تاکید بر این که از خرید محصولات روباز که در فضای معمولی نگهداری می شود باید خودداری کرد گفت: شیرینی های سنتی از جمله زولبیا و بامیه از مراکز مجاز خریداری شود.

وی به حسینیه ها و هیئت امنای مساجد و محل های برقراری افطاری و سحری توصیه کرد: برای این محافل مواد غذایی سالم و بهداشتی تهیه شود . در صورت طبخ در محل بهداشت فردی خدمه ها در هنگام طبخ و توزیع رعایت شود و غذاها را در ظروف یکبار مصرف و ترجیحا گیاهی نگهداری شود و به نظافت و بهداشت صحن و مساجد و محل برگزاری مراسم نیز اشاره داشت.

تاریخ درج خبر : يکشنبه ١٥ ارديبهشت ١٣٩٨  |  کد خبر : ١٤٦٥٢ | تعداد نمایش خبر : 112
 

 


خروج