صفحه اصلی > وبدای مراکز > بندر جاسک

5 خانه بهداشت در شهرستان جاسک به بهره برداری رسید

مدیر شبکه بهداشت و درمان جاسک از بهره برداری 5 خانه بهداشت در شهرستان جاسک همزمان با هفته سلامت خبر داد.

خانه بهداشت گزی که در 100 کیلومتری غرب شهرستان جاسک با مساحت 75 متر مربع و با اعتباری بالغ بر 25 میلیون تومان تجهیز گردیده است؛ که  اعتبار ساخت و تجهیز آن توسط دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان تامین و پرداخت شده است.

دکتر عباس ابراهیمی گفت: همزمان با خانه بهداشت گزی دو خانه بهداشت بونجی کرپاسی و خانه بهداشت گروک پایین نیز در قالب طرح امام حسین(ع) و دو خانه بهداشت حصار و جانوری که در شرق شهرستان جاسک قرار دارد و بصورت خیر ساز می باشد به بهره برداری رسید.

مدیر شبکه بهداشت و درمان جاسک افزود: خانه های بهداشت در روستاهای دور دست نقش مهمی در ارتقای شاخص های سلامت دارند.

دکتر ابراهیمی بیان کرد: خانه بهداشت روستائی مهم ترین بخش در عرصه سلامت و بهورزان نقش مهمی در اجرای اهداف آن و تامین سلامت و جامعه دارند.

حسین عیسی زاده مسئول ستاد گسترش شبکه بهداشت و درمان جاسک گفت: روستای گزی 827 نفر جمعیت و روستای جانوری با 399 جمعیت می باشد.

عیسی زاده افزود: خانه بهداشت جانوری در منطقه کوهستانی و صعب العبور شرق شهرستان جاسک قرار دارد.

تاریخ درج خبر : يکشنبه ٨ ارديبهشت ١٣٩٨  |  کد خبر : ١٤٦١١ | تعداد نمایش خبر : 233