صفحه اصلی > وبدای مراکز > بندر جاسک

دیدار مدیر شبکه بهداشت و درمان جاسک با فرماندار به مناسبت هفته سلامت

نشست مشترک مدیر شبکه بهداشت و درمان و رییس بیمارستان خاتم الانبیاء (ص) و مسئولین واحدهای بهداشتی ستاد با فرماندار با موضوع هفته سلامت برگزار شد.

مهندس محمد رادمهر فرماندار شهرستان جاسک در این دیدار ضمن تبریک هفته سلامت به دست اندرکاران عرصه سلامت کشور گفت: آنچه برای همه دولتها اهمیت زیادی دارد توجه به سلامت مردم و مقوله بهداشت و درمان است.

رادمهر در این جلسه ضمن با اهمیت توصیف کردن مناسبت هفته سلامت جهت استفاده موثر از این فرصت در تبیین اذهان عمومی در جهت نهادینه کردن فرهنگ سلامت مردم تاکید کرد؛ و افزود: تحرک و پویائی و همچنین توسعه جامعه، به سلامت افراد بستگی دارد.

مهندس رادمهر بیان کرد: پیگیری و تلاش مدیر شبکه بهداشت و درمان جاسک با تیم سلامت برای ساماندهی موارد بهداشتی قابل تقدیر و ستایش است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان جاسک با اشاره به شعار هفته سلامت مراقبت های اولیه بهداشتی راهی به سوی پوشش همگانی سلامت گفت: همه افراد جامعه خدمات مورد نیاز سلامت را بصورت یکسان دریافت می کنند.

دکتر عباس ابراهیمی بیان کرد: امیدواریم با همکاری بین بخشی بتوانیم شاخص های بهداشتی و خدمات رسانی را به نحو شایسته به مردم شریف این شهرستان داشته باشیم .

وی به پروژه های عمرانی در حوزه بهداشت و درمان که در سال گذشته صورت گرفته بود اشاره کرد و افزود: در حوزه سلامت اقدامات مهم و موثری انجام و یا در حال انجام می باشد.

تاریخ درج خبر : چهارشنبه ٤ ارديبهشت ١٣٩٨  |  کد خبر : ١٤٥٩٤ | تعداد نمایش خبر : 188